Gheorghescu regretă că nu a ales portocaliul în campanie

Florentin Gheorghescu, directorul carierei Roșiuța și candidatul PDL la primăria municipiului Motru, nu a ales culoarea portocaliu să-l reprezinte pe afișele electorale. Acesta a explicat ieri motivele pentru care alegerea lui au fost culorile verde și alb. Deși a întâlnit în campanie motreni supărați pe democrat liberali din cauza măsurilor de austeritate adoptate, Gheorghescu are acum o strângere de inimă că nu a ales culoarea partidului care l-a ajutat cel mai mult în viață.

Rep.: Cum merge campania electorală?

F.G: Am început campania electorală, este totul în regulă. Am intrat prima dată în municipiu, am stat de vorbă cu oamenii dar de astăzi intrăm în zona satelor componente. Vom începe cu Roșiuța, Ploștina și așa vom continua până la sfârșitul campaniei. Problema majoră cu care se confruntă motrenii este prețul gigacaloriei. Am o echipă de ingineri cu care am făcut o serie de analize pertinente, realizabile nu ficțiuni, din care rezultă că am putea scade prețul gigacaloriei cu 20,25%. Apoi, trebuie făcută o igienizare și o sistematizare a cimitirului din Motru, aici este haos total.  Eu cred că din satele componente voi avea cele mai multe voturi pentru că la sate nu s-a făcut mai nimic.

 Rep.: De ce nu ați mers pe culorile partidului? Aţi ales verde și alb.

F.G: Am ales verde pentru că înseamnă un nou început, înseamnă primăvară și alb pentru că înseamnă puritate. Asta am vrut să transmit, că începe un nou anotimp, că suntem gata pentru schimbare. Dar, am așa o strângere de inimă că nu am mers pe culoarea partidului. Vreau sau nu vreau, PDL este partidul la care am ținut foarte mult și care m-a ajutat pe mine atât pe plan profesional cât și ca om.

Rep. : Aţi întâlnit oameni supăraţi pe PDL?

F.G: Da, oamenii sunt supăraţi, nu înţeleg multe din măsurile pe care le-a luat acest partid dar eu cred că din toamnă o să regrete acest partid, o să-ţi dea seama că USL este un mare fâs. O să regrete acest partid care a ţinut cu ţara, care a luat aceste măsuri cu ochii pe stema ţării.

Rep.: Cum vi se pare faptul că CEO va avea o conducere din Dolj?

F.G: Din punctul meu de vedere, al unui om care a însemnat ceva în ecuația SNLO, mă aşteptam ca şi Gorjul să fie reprezentat în această companie. Acum, dacă s-a hotărât ca Doljul să reprezinte Gorjul nu e tocmai bine, avem şi noi foarte mulţi specialişti în minerit, recunoscuţi chiar la nivel european. Părerea mea e că meritam mai mult decât ni s-a dat. Regret faptul că nu suntem şi noi ca englezii când vine vorba de schimbări politice, ei schimbă 50 de oameni, noi schimbăm jumătate din popor.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: