Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova

Mijlocaşul Vladimir Screciu a revenit, oficial, la Universitatea Craiova şi va ajuta la câştigarea titlului. El a ieşit joi din carantină, iar vineri a fost prezent la cantonamentul din Lunca Jiului, unde a intrat la pregătire sub comanda lui Cristiano Bergodi.

Screciu s-a antrenat alături de noii săi colegi doar în prima parte a şedinţei de pregătire. El a urmat apoi un alt program, de revenire la efort, cu alergări uşoare şi elemente simple cu mingea. „Vlad Screciu a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu Universitatea Craiova. Bine ai revenit acasă și mult succes în tricoul alb-albastru” i-a urat ofical clubul din Bănie.

Născut în orașul „tunarului” Ion Oblemenco, Vladimir Screciu este un produs al academiei Universității. În vara lui 2018 a fost transferat definitiv tot la o echipă alb-albastră, KRC Genk, din prima ligă belgiană. La data de 2 octombrie 2016, Screciu a devenit primul jucător născut după anul 2000 care a evoluat în Liga 1. El a debutat în alb-albastru în minutul 82 al meciului FCSB – Universitatea Craiova, când l-a înlocuit pe Măzărache.


Screciu a devenit campion național în 2017 cu grupa de juniori Under-17 a Științei, învingând rivala Dinamo în finală. De asemenea, el s-a calificat și la Turul de Elită în cadrul echipei Naționale Under-17.

Vladimir Screciu a evoluat ultima dată în liga secundă din Belgia, la Lommel SK, sub formă de împrumut, de la Genk. Screciu a semnat deja cu Universitatea Craiova şi clubul urmează să-l prezinte oficial în curând.

Pentru această etapă antrenorul Cristiano Bergodi are tot lotul valid, astfel că la meciul cu CFR Cluj poate alinia cel mai bun unsprezece. Derbiul CFR Cluj – Universitatea Craiova se dispută duminică, de la ora 20.00, pe stadionul „Dr. Cosntantin Rădulescu“.

Vizualizări: 1,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: