Atuurile lui Andrieş pentru a atrage jucătoare de valoare

CSM Târgu Jiu caută să completeze lotul cu jucătoare de valoare pentru a aborda un obiectiv mai îndrăzneţ în noul sezon. Echipa tânără cu care a pornit la drum Liviu Andrieş, formată mai ales din jucătoare localnice, are nevoie de handbaliste cu experienţă dacă se va dori mai mult decât locul trei.

Pierzând portarul titular din sezonul trecut, echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a pierdut din valoare şi are nevoie de întăriri şi în alte compartimente. Antrenorul Liviu Andrieş a precizat că mai are nevoie de 5-6 jucătoare şi că discuţii se poartă pe multe planuri şi de către mai multe persoane din conducerea clubului. Andrieş recunoaşte că are câteva atuuri cu care ar putea să le atragă pe jucătoarele mai experimentate la Târgu Jiu, cel mai important fiind faptul că echipa are susţinere din partea autorităţilor: ”Avem nişte atuuri la echipă, şi principalul ar fi că avem o bază sportivă nemaipomenită, un oraş extraordinar de frumos şi nişte conducători la club foarte buni, care şriu ce înseamnă sportul de performanţă. Şi mai avem un primar şi un Consiliu Local care vor să readucă sportul de performanţă în oraşul Târgu Jiu. Şi toate aceste atuuri, sper eu, să cântărească mult în decizia fetelor care dorim să vină la CSM. Este clar că ne dorim să transferăm numai jucătoare care să aducă un plus echipei. Discutăm numai cu acele jucătoare care pot aduce ceva în plus şi atunci, dacă anul acesta ne-am clasat pe locul trei, aducând plus valoare, e clar că trebuie să ne dorim mai mult”.

În primul său sezon de existenţă ca echipă în al doilea eşalon al handbalului feminin, echipa de handbal fete de la CSM Târgu Jiu s-a clasat pe locul trei şi s-a bătut cu cele două echipe care au luptat la promovare. Pentru noul sezon oficialii clubului se gândesc la promovarea în Liga Florilor deşi pare acum un obiectiv prea îndepărtat.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: