Gilortul Cărbuneşti a numit antrenor tot un fost pandur

Gilortul Cărbuneşti are din acest week-end un înlocuitor pe banca tehnică pentru fostul antrenor Mario Găman, plecat la ACSO Filiaşi. Locul acestuia va fi luat tot de un fost pandur, în prezent antrenor la centrul de juniori al pandurilor, Florin Popete.

Oficialii clubului Gilortul Târgu Cărbuneşti s-au ţinut de cuvânt şi au anunţat în week-end numele noului tehnician care va prelua echipa. A fost ales un fost mare jucător de la Pandurii, Florin Popete, dar şi fost antrenor la centrul de juniori al pandurilor. Având în vedere lotul de tineri de care dispune acum Gilortul, nici nu se putea o alegere mai potrivită, majoritatea juniorilor cooptaţi de la Pandurii în iarnă fiind foşti jucători pregătiţi de antrenorul Popete la juniorii repoublicani de la Pandurii.

Conducerea clubului Gilortul anunţă că a mers astfel pe aceeaşi filieră a clubului Pandurii și a ajuns la un acord cu Laurențiu Florin Popete să preia banca tehnică a echipei de Liga 3.Noul tehnician al Gilortului este născut pe 27 decembrie 1977, la Târgu Jiu, fiind fiul unui alt om de fotbal, Pompiliu Popete, fost conducător la Pandurii în perioada în care echipa evolua în Liga 1. Ca fotbalist, Popete s-a format la Pandurii dar a  evoluat pentru prima dată în Liga 1 la Farul Constanța, înainte ca Pandurii să promoveze în primul eşalon. A revenit apoi la Târgu Jiu şi a ajutat la promovarea echipei din anul 2005, după care a jucat în Liga 1 cu Pandurii Târgu Jiu și FCM Târgu Mureș. A bifat 190 de meciuri la acest nivel pe postul de fundaș dreapta sau mijlocaș dreapta iar anul trecut a pus umărul la promovarea Gilortului în eșalonul al treilea, înscriind golul de 2-0 în manșa retur a meciului de baraj dintre Gilortul și CS Strehaia, a mai anunţat clubul din Cărbuneşti.

Florin Popete  începe munca pe banca celor de la Gilortul după reunirea lotului care va avea loc la mijlocul lunii iulie. Acesta l-a înlocuit la Cărbuneşti pe fostul său coleg Mario Găman, plecat la ACSO Filiaşi.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: