Gilortul Cărbuneşti, amical cu Petrolul Bustuchin

Gilortul Târgu Cărbuneşti continuă pregătirea de iarnă şi va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, un meci amical cu Petrolul Bustuchin. Partida este programată pe terenul celei de-a doua clasate de la judeţ, la Bustuchin.

Gilortul susține sâmbătă următorul joc de verificare din programul stabilit de antrenorii Mario Găman şi Dan Staicu, împotriva unei formații foarte bune a campionatului județean, cu aspirații la titlu și cu gândul la barajul de promovare în Liga a 3-a. „Avem posibilitatea să vedem care este nivelul de pregătire atins de băieții noștri cu două săptămâni înainte de startul returului, în compania unui adversar care sâmbăta trecută s-a impus la Târgu Jiu în fața formației de ligă secundă, Pandurii”,  au informat cei de la Cărbuneşti care au anunţat pe pagina oficială acest meci programat în deplasare cu Petrolul Bustuchin, sâmbătă 22.02.2020, ora 12:00, pe terenul  comunal din Bustuchin.

Gilortul a început şi seria amicalelor, disputând, până în prezent, trei teste, toate în compania unor echipe care activează în campionatul judeţean din  Gorj. Astfel, elevii lui Mario Găman au jucat cu Viitorul Brăneşti (4-1), Vulturii Fărcăşeşti (0-1) şi Petrolul Ţicleni (1-1).

În  cursul săptămânii trecute a mai fost programat un amical, marţi, când ar fi trebuit să joace cu Tractorul Cetate, însă nou-promovata din Dolj, aflată pe locul 15, penultimul, în Seria 3 a Ligii a 3-a, n-a mai onorat invitaţia.

Repartizată în Seria 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat turul pe ultimul loc, cu 11 puncte, la 6 distanţă de linia care asigură menţinerea în Liga 3.

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: