Golaveraj pozitiv la Pandurii în ultimele şase etape

Pandurii tinde să devină o echipă ofensivă iar acest lucru se vede clar din rezultatele ultimelor şase etape. Din şase jocuri disputate până acum sub comanda lui Grigoraş, Pandurii au luat 11 puncte, înregistrând trei victorii şi două egaluri şi pierzând doar un meci. Întrebat câte puncte şi-ar mai dori până la finele anului Grigoraş a spus categoric că nouă deşi e conştient că e greu ca Pandurii să ia maxim de puncte din cele trei jocuri: „Punctele nu sunt puse într-o sacoşă, mergem la piaţă şi cumpărăm. Trebuie câştigate pe teren. Eu vreau 26 de puncte la finalul anului, dar sunt conştient că este aproape imposibil.  La sfârşitul turului o să spun dacă mă declar mulţumit sau nemulţumit, nu-mi fac planuri ca ţiganul”.

Tehnicianul a mai spus că va lupta cu echipa pentru orice punct aşa cum a făcut de la preluarea echipei. Bilanţul celor şase etape este unul nesperat de bun şi greu de crezut că va fi realizat după primele zece etape în care Pandurii aveau şase puncte.

În „era Grigoraş” Pandurii sunt la +2 în clasamentul adevărului iar în ceea ce priveşte golurile marcate echipa are un golaveraj pozitiv, 9-6. Spre deosebire de oricare alt antrenor care a trecut pe la Pandurii, Grigoraş se dovedeşte a fi extrem de ofensiv, având meciuri în care joacă şi cu trei vârfuri, fapt care se vede în cele nouă goluri reuşite în şase etape. Deocamdată Pandurii mai au mult de muncă, mai sunt de disputat trei meciuri grele în acest an şi un retur de foc care va fi disputat numai în deplasare având în vedere faptul că toate meciurile de acasă se joacă la Severin.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: