Gore Popescu: ”Nu-mi place să câştigăm aşa greu, cu inima-n gât!”

Energia Pandurii s-a impus mai greu la ultimul meci cu Bucovina Suceava, dând mari emoţii conducerii. Gorjenii s-au obişnuit deja cu victoriile şi pretenţiile de la echipa lui Vasile Stângă sunt tot mai mari pe măsură ce se apropie meciul cu Porto din Cupa EHF. Energia se află pe locul I după trei etape şi deja cele două contracandidate la titlu, Reşiţa şi Constanţa au făcut paşi greşiţi.

Preşedintele secţiei de handbal recunoaşte că echipa este în obiectiv, mai ales după acest ultim meci cu Suceava, câştigat mai greu de echipa sa. „S-a făcut un pas mare către obiectiv, în condiţiile în care Constanţa a pierdut net la Odorhei. Văd că Odorheiul intră acum în luptă. Au o echipă bună, drept dovadă ne-au bătut în pregătiri. Campionatul se joacă. Cine va câştiga la Odorhei şi la aceste echipe angrenate în această luptă va câştiga campionatul. Să dea Dumnezeu să fie Energia această echipă”, a spus Gore Popescu care recunoaşte că mai e mult până să se poată vorbi de titlu, campionatul fiind destul de lung.

Energia a acumulat şase puncte, la fel ca şi cei de la Odorhei, dar e pe primul loc graţie golaverajului mai bun. „Am mai fost pe primul loc şi trebuie să ne obişnuim cu locurile acestea fruntaşe pentru că asta vrem, pentru asta ne pregătim şi cred că băieţii ar trebui să se obişnuiască să fie acolo, sus”, a mai spus preşedintele care nu vrea să mai treacă prin emoţii şi le cere jucătorilor să nu mai ţină spectatorii în acest suspans: „Nu-mi place să câştigăm aşa greu, cu inima-n gât. Mă oboseşte un meci ca acesta dar este bine când se termină aşa deşi spectacolul acolo este, acolo se face, la meciurile strânse”.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: