Gore Popescu: „Nu va fi o surpriză dacă ne calificăm!”

Preşedintele Energiei Pandurii e şi el optimist şi crede în calificarea echipei, Gore Popescu considerând că nu ar fi deloc o surpriză calificarea echipei sale.

Reporter: Ce părere aveţi despre adversarul din Cupa EHF?

Gore Popescu: FC Porto e campioana Portugaliei  şi e una dintre formaţiile puternice ale Europei. Dar sincer spun că eu am sperat să cădem cu FC Porto. Consider că handbalul latin e mai apropiat de al nostru şi ne putem bate cu ei altfel decât cu o echipă rusească de exemplu. Dar Porto e o echipă puternică şi e un semnal pentru domnul Stângă şi echipa noastră faptul că ei au făcut acel egal cu Dinamo Minsk care acum va juca în Liga Campionilor.

Rep.: Credeţi că va fi o surpriză calificarea Energiei în faţa titratei formaţii din Porto?

G.P.: Nu va fi neapărat o surpriză dacă ne calificăm. Poate dacă ne gândim la experienţa lor în cupele europene, care este superioară, dar dacă ne uităm la handbalul de la noi eu zic că suntem mai bine cotaţi noi în România şi mă refer la handbalul naţional pentru că la echipe au performanţe mai mari ei.

Rep.: În ceea ce priveşte infrastructura sălii, credeţi că sunteţi pregătiţi pentru un meci internaţional?

G.P.: Suntem pregătiţi să organizăm un astfel de meci, noi să avem o mie de spectatori în tribune şi e mai  bine aşa, sala e bună pentru jocuri din acestea care pun presiune pe adversar. Mai trebuie ca băieţii  să înceapă să se concentreze şi să abordeze meciul altfel decât pe cel cu Steaua din prima etapă. Sunt convins că va fi un meci plăcut şi sper să le calificăm.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: