Gorghiu şi Blaga la Gorj. Dian Popescu: Este o întâlnire la cârciumă!

Senatorul Dian Popescu nu va participa la întâlnirea cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, care va avea loc la Târgu Jiu, pe data de 29 octombrie. Senatorul PNL spune că nu vrea să stea la aceeaşi masă cu Tudor Barbu, date fiind neînţelegerile din interiorul organizaţiei de la Gorj. Dian Popescu este supărat şi din cauză că primarul Mihai Mazilu este taxat din cauza relaţiei de rudenie pe care o are cu el.

Rep.: Vasile Blaga şi Alina Gorghiu au confirmat vizita la Târgu Jiu. Veţi participa la întâlnirea de joi?

D.P.: La ce întâlnire? Joi este o întâlnire la cârciumă, pe Insuliţă, iar eu nu mă duc cu Tudor Barbu la restaurant, nu-mi afişez imaginea cu Tudor Barbu. Cu domnul Blaga şi doamna Gorghiu mă întâlnesc în fiecare zi la Parlament. La întâlnirea cu Alina Gorghiu şi Vasile Blaga particip oricând, dar imaginea mea nu va fi niciodată ataşată de Tudor Barbu.  Nu pot să vin să stau la masă şi în dreapta mea să stea Tudor Barbu. Imaginile rămân peste timp şi nu va trece foarte mult timp şi eu va trebui să justific ce am căutat lângă acest individ. Nici joi şi nici în altă zi nu voi sta în faţa presei alături de Tudor Barbu.

Rep.: Pentru că veţi lipsi de la întâlnire nu credeţi că aţi putea avea probleme cu conducerea partidului? Cum veţi motiva absenţa?

D.P.: Eu sunt vertical şi consecvent cu punctul meu de vedere de trei luni încoace. Chiar dacă la întâlnirea de la Târgu Jiu se va afla doamna preşedintă Gorghiu şi domnul preşedinte Blaga, eu rămân consecvent vizavi de numirea lui Barbu ca preşedinte al Organizaţiei PNL Gorj. Dumnealor cunosc poziţia mea.

Rep.: În organizaţiile de la Drăguţeşti şi Rovinari sunt probleme. Nici la Cărbuneşti apele nu sunt limpezi. Domnului Mazilu i se reproşează relaţia de rudenie pe care o are cu dumneavoastră. Ce părere aveţi?

D.P.: În ultima perioadă sunt o serie de scandaluri la nivelul filialei PNL Gorj, care nu vor fi de bun augur pentru alegerile locale. Nu a existat vreo localitate unde să nu fie scandal. Au ajuns să-şi permită să vorbească inclusiv de Cărbuneşti, un oraş în care avem primar, se leagă de relaţia de rudenie pe care o am cu primarul Mazilu. Sunt nişte idioţi, care nu separă lucrurile! Ce legătură are una cu alta? Domnul Mazilu e primar PNL al oraşului Târgu Cărbuneşti, dar întrucât ei numesc candidaţii PNL, după lozinca „N-am venit să plec sărac”, se pare că nu le mai convine nici că e primarul Mazilu în funcţie. E jenant că îşi permit să se ia de primar de oraş în funcţie.

Rep.: Sunt ceva probleme cu sediul din Motru. Vreţi să luaţi sediul din Motru?

D.P.: Eu vreau ca sediul PNL din Motru să nu fie pierdut şi în interiorul PNL să rămână cabinetul senatorial, dar pe ei îi interesează sedii unde să aibă întâlniri, unde interesul lor e pe primul plan. Eu am avut cabinet parlamentar şi în sediul PNL de la Târgu Jiu şi în sediul PNL de la Motru.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: