Gorj TV se mută în casă nouă

Postul de televiziune Gorj TV se va muta la sfârşitul acestei luni într-un sediu nou, amplasat în zona centrală a Târgu Jiului, pe str. Popa Şapcă. „Ne mutăm în casă nouă şi sperăm ca asta să vadă şi telespectatorii noştri, pentru că vom avea un studio mai modern, cu decoruri noi”, a spus directorul televiziunii, Nicoleta Mocioi.

Gorj TV părăseşte după patru ani studiourile din Casa de Cultură a Sindicatelor, clădire care se află în litigiu între doi administratori, ceea ce nu este în beneficiul chiriaşilor. Postul de televiziune va emite în continuare dintr-un alt sediu, situat în Târgu Jiu, peste stradă de spitalul din centru, lângă fosta casierie Electrica.

Potrivit conducerii postului, schimbarea de sediu se va dovedi una benefică atât pentru televiziune, cât şi pentru telespectatori, deoarece noul studiu este mai mare, permite decoruri mai mari şi mai moderne. Nicoleta Mocioi, directorul Gorj TV, a ţinut să le transmită telespectatorilor scuze pentru cele câteva zile în care emisia va avea de suferit, din cauza mutării propriu-zise. „Mutarea unui studio de televiziune nu este o treabă uşoară şi s-ar putea ca pe unele reţele de cablu să avem emisia întreruptă pentru o scurtă perioadă. Ne cerem scuze de pe acum, dar vom anunţa din timp zilele sau orele în care va fi întreruptă emisia. Vom încerca să rezolvăm totul rapid, pentru ca telespectatorii să nici nu îşi dea seama de schimbare, decât atunci când vor vedea noile studiouri”, a spus Nicoleta Mocioi.

Un alt avantaj al noului sediu este amplasamentul. Situat în zonă centrală, la parterul blocului 8 de pe str. Victoriei, sediul Gorj TV va fi mai la „îndemâna” gorjenilor care au ceva de sesizat sau poate un anunţ de făcut. Schimbarea de sediu a Gorj TV va începe efectiv peste două săptămâni şi va dura câteva zile.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: