Gorjean amendat pentru evaziune cu pâine

La data de 06.12.2013, ora 07.00, a fost depistat în trafic str. Republicii din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, pe P.M., de 32 ani, din comuna Glogova, județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară, aparținând unei societăți comerciale din localitatea Motru, transportând produse de panificație, către diferite societăți comerciale din orașul Baia de Aramă.

Conducătorului auto i s-a solicitat să prezinte documentele legale pentru produsele de panificație transportate, acesta prezentând avizul de însoțire a mărfii pentru cantitatea de 335 pâini, avizul de însoțire a mărfii pentru produse de panificație, iar pentru 208 pâini nu a prezentat avize de însoțire a mărfii, pâinile fiind distribuite fără a se încasa contravaloarea acestora.

În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a societății comerciale conform art.14, alin.1, lit. e din O.U.G. 12/2006, cu amendă în valoare de 4.000 lei, confiscarea unui număr de 127 bucăți de pâine de 300 g, în valoare de 63,5 lei, a sumei de bani în valoare de 38 lei, precum și a autoutilitarei. (A.A.)

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: