Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjean mort la 3 luni după ce a fost rănit într-un accident

Un gorjean de 50 de ani a murit duminică seara la un spital din Bucureşti după ce în ultimele trei luni a zăcut în comă profundă. Bărbatul a ajuns pe patul de spital după ce a fost grav rănit într-un accident rutier produs în luna octombrie a anului trecut pe o stradă din Slatina, judeţul Olt. Matei Popescu traversa strada prin loc marcat, dar chiar şi pe zebră un Cielo condus cu viteză de un tânăr de 22 de ani l-a luat pe sus şi l-a trântit la pământ, impactul cu bordura fiindu-i fatal pietonului. Bărbatul a fost dus atunci la spitalul din Slatina, iar ulterior a fost transferat la Bucureşti, dar nimeni şi nimic nu l-a mai putut readuce la viaţă.

         Rudele sale de la Logreşti se pregătesc să aducă azi acasă trupul neînsufleţit al celui dispărut prea devreme din mijlocul lor. Oamenii spun că pe lângă supărarea pricinuită de decesul respectiv sunt mult mai supăraţi şi pentru că poliţiştii nu ar fi făcut mai nimic în ancheta care îl viza pe cel care l-a accidentat pe Matei Popescu. „Nu s-a făcut nimic în dosar. Nouă nu ne-a comunicat nimeni nimic, noi nu suntem din Slatina, stăm aici în Gorj şi e clar că cel care l-a accidentat pe fratele meu o să scape basma curată. Bine că nu a fugit de la locul faptei cum au făcut alţii, dar suntem siguri că nu îşi va primi nicio pedeapsă pe lumea asta”, spune sora celui decedat.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: