Gorjeanca Octavia Geamănu, înşelată de iubit

Subiectul care ţine zilele acestea prima pagină a tabloidelor este vestea că Marian Ionescu, solistul trupei Direcţia 5, a înşelat-o pe frumoasa gorjeancă Octavia Geamănu. Bărbatul a fost surprins de paparazzi în tandreţuri în maşină cu o altă tânără. Acesta a negat că ar fi vorba despre o aventură şi spune că, de fapt, tânăra care s-a ascuns de camerele de luat vederi este sora sa.

Pe de altă parte, Octavia Geamănu a încercat să lase impresia că nu este deranjată de faptul ca logodnicul ei, Marian Ionescu, a fost surprins de paparazzi în ipostaze tandre cu o altă femeie. Întrebată ce a simţit atunci când a văzut fotografiile cu Marian şi amanta sa, Octavia a încercat să explice că de fapt ştia despre întâlnirea dintre cei doi “fraţi”. „Ştiu ce s-a întâmplat, ştiu de două săptămâni, însă nu e ceva ce trebuie sa comentez. Ştiam că trebuie sa se întâlnească cu cineva dimineaţa, iar restul e... tăcere”, a spus Octavia.

Totul se întâmplă la o lună după ce a fost anunţată logodna dintre cei doi. Conform celor declarate de solistul Direcţie 5, chiar ştirista de la Antena 1 a fost cea care a făcut primul pas, cerându-l de soţ.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: