Gorjeni calificaţi în semifinalele „Românii au talent“. Vezi cine sunt!

Fiica directorului de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a impresionat juriul de la concursul „Românii au talent” şi s-a calificat la semifinale, ultima etapă pentru a ajunge la concurs. La doar zece ani, Maria a reuşit să interpreteze impecabil o piesă foarte grea din repertoriul Christinei Aguillera. Marian Negrescu recunoaşte că este mult mai emoţionat decât fiica sa.

Maria a reuşit să treacă de două preselecţii ce au avut loc la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” fiind însoţită de părinţii săi, actorii Maria Gugu şi Marian Negrescu. Actorul recunoaşte că nu îşi poate stăpâni emoţiile atunci când o aude pe fiica sa cântând. Şi juriul a rămas impresionat de vocea fetei de 10 ani. Ieri, Maria a reuşit să ridice publicul în picioare. Fata nu a luat ore de canto, ba mai mult, cocheta în special cu teatrul, la fel ca părinţii ei. „A fost printre singurii concurenţi care au fost lăsaţi să cânte toată piesa, peste patru minute. Juriul a fost plăcut impresionat de vocea Mariei. Ea nu a luat niciodată ore, dar dacă va trece cu bine, sigur o vom trimite la un profesor de canto, pentru că nu putem risipi talentul său. Eu vă spun sincer că sunt extrem de emoţionat pentru Maria, atât eu cât şi mama Mariei. Ea în schimb a declarat că abia aşteaptă să urce pe scenă, pentru că acolo se simte foarte bine, îi place să fie aplaudată şi îi place ceea ce face, iar emoţii nu are”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Aceasta nu este prima dată când Maria întră în contact cu un public numeros. Micuţa care a impresionat juriul de la „Românii au talent”a fost selectată de regizorul italian Achille Roseletti să interpreteze o melodie în piesa „Stress!”.

CALIFICARE

La semifinalele ce vor avea loc la Bucureşti s-a calificat şi grupul Şcolii Populare de Artă, „Măriile Gorjului“, dar şi eleva Cameliei Argint, Luiza Ciudin. Până la închiderea ediţiei nu am aflat dacă s-a calificat şi grupul de naişti condus de profesorul Ştefan Popescu, însă, judecând după talentul acestora sigur vor fi printre semifinalişti.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: