Gorjeni la furat de motorină pe viitoarea autostradă

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba cercetează 13 persoane din Gorj şi Alba, suspectate de furt de motorină din rezervoarele autocamioanelor care efectuează lucrări de drum pe autostradă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează cercetări faţă de 13 persoane, respectiv 12 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 43 de ani şi o femeie de 54 de ani, din judeţele Alba şi Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi favorizarea infractorului, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 208, art. 209, art. 26 raportat la art. 208 şi art. 264 din Codul Penal.

Cele 13 persoane sunt suspectate că au sustras motorină din rezervoarele autocamioanelor care efectuează lucrări la tronsonul de autostradă Sibiu-Orăştie, pe care ulterior o valorificau la diferiţi cumpărători. Prin activitatea infracţională desfăşurată, suspecţii au prejudiciat societăţile care au contractate lucrări la acest tronson de autostradă.

În baza mandatelor de aducere, cele 13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. (A.P.)

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: