Gorjenii, atraşi pe litoral cu preţuri mici

Gorjenii sunt atraşi spre litoral cu oferte din ce în ce mai atractive, deşi vara a luat sfârşit. La mare căutare sunt programele la tarife sociale „Litoralul pentru toţi”, „Săptămână de refacere”, „Hai la băi” şi „Zile gratuite de vacanţă”, scoase pe piaţă de cele trei asociaţii profesionale de turism. Cu doar 189 lei cei care nu au avut deja concediu sunt aşteptaţi pe litoral pentru a  petrece şase nopţi.

Lansat chiar în prima zi de toamnă, programul „Litoralul pentru toţi” este cel mai atractiv din punct de vedere al tarifului practicat. Cu doar 189 lei o persoană poate petrece şase nopţi la malul Mării Negre prin acest program, iar 270 lei costă un bilet prin programul „O săptămână de refacere”.

Agentul de turism Laura Dragu spune că un criteriu de care se ţine cont la distribuirea biletelor este primul venit, primul servit. „Biletele se vând exclusiv prin agenţiile de turism, iar clienţii nu trebuie să se răzgândească după ce cumpără un bilet deoarece nu îl mai primim înapoi”, afirmă Laura Dragu.

Ofertele se ţin lanţ şi în ceea ce îi priveşte pe seniori, adică persoanele trecute de 55 de ani. „Avem oferte speciale dedicate seniorilor, începând cu jumătatea lunii septembrie. Pentru 385 euro aceştia pot petrece zile de neuitat în Cipru, Israel, Spania, Bulgaria sau Grecia”, mai menţionează Laura Dragu. De asemenea, în ţară mai sunt disponibile oferte pentru staţiunile Căciulata, Călimăneşti, Covasna sau Herculane.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: