Graure vorbeşte în premieră despre retrogradare

Fostul director general al Complexului Energetic Turceni a vorbit ieri pentru prima dată despre schimbarea din funcţie, dar şi despre noile atribuţii pe care le are în cadrul unităţii. Octavian Graure a fost rezervat în declaraţii, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că vede viitorul în roz.

Octavian Graure nu pare foarte afectat de schimbarea din funcţia de director general al Complexului Turceni. Graure nu se plictiseşte, având în vedere că este adjunctul directorului general Motocu şi are şase direcţii în subordine. În legătură cu schimbarea sa, fostul director general exclude motive de natură profesională. „Nu a fost vorba de management defectuos, rezultatele au fost bune şi se văd. Au fost motive de ordin intern”, a spus Graure.

Întrebat dacă va aplica pentru un post de conducere în noul Complex Energetic Oltenia, care va fi înfiinţat la 1 mai 2012, Graure a spus că orice este posibil. „Nu comentez acest aspect. O să vedeţi la timpul potrivit. Am şanse, oricine are şanse”, a spus Octavian Graur. Acesta a fost înlocuit din funcţie luni cu directorul de energie Marian Motocu, dar motivele schimbării nu au fost făcute publice. Schimbarea a fost surprinzătoare pentru că a venit cu numai o lună înainte de înfiinţarea complexului Oltenia, prin fuziunea SNLO cu complexurile Turceni, Rovinari şi Craiova.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: