Greblă ar putea fi contracandidatul lui Călinoiu

UNPR îl doreşte pe senatorul Toni Mihail Greblă candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. Deputatul Dan Ilie Morega este sigur că şefii cei mari de la Bucureşti l-au contactat deja pe Toni Greblă făcându-i oferta de a li se alătura, a spus acesta la Radio Infinit. Aşadar, Greblă ar fi contracandidatul colegului Ion Călinoiu. Senatorul a negat trecerea la UNPR, dar cine ştie până în 2012.

UNPR este interesat de Toni Greblă. Vine la dvs?

Dacă ar veni în mod sigur ar fi un plus de valoare în cadrul UNPR-ului Gorj şi de ce nu, să fie şi candidatul UNPR-ului, dacă nu merge împreună cu PSD-ul la preşedinţia Consiliului Judeţean. Dacă vom merge împreună atunci vor stabili cei de la centru cine va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Până acum nu aţi avut o discuţie cu domnul senator?

Nu am avut o discuţie. M-am întâlnit cu dânsul, dar am omis problema asta pentru că nu a fost pusă în mod tranşant de cineva. Părerea mea este una pozitivă şi aş dori să vină la UNPR pentru că poate să realizeze mult mai multe obiective decât alţii pentru judeţul Gorj şi în plan legislativ.

Îi veţi face oferta aceasta, să vină la UNPR?

Nu văd eu de ce să-i fac oferta pentru că în mod sigur oferta o fac cei care sunt în prima linie a conducerii partidului şi sunt sigur că cei din prima linie l-au contactat. În mod sigur cred că cei din conducerea centrală a partidului l-au ofertat pentru a veni. Dacă va lua decizia să vină mă bucur foarte mult pentru că este un om cu care se poate conlucra în mod constructiv pentru judeţul Gorj. Este un om abil, care are calităţi reale de politician. Sigur, acum depinde numai de domnul Greblă, pentru că dacă USL-ul îi face o ofertă, care este mult mai tentantă decât a UNPR-ului, categoric că nu va pleca.

Să fie dânsul candidatul USL-ului la Consiliul Judeţean, şi nu Ion Călinoiu-

Eu am spus acest lucru după sondajele care au fost făcute în luna martie.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: