Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Grig rămâne...până când?

Grigoraş le-a tras o sperietura zdravănă suporterilor. A fost aproape sa-si dea demisia după ce şefii l-au vândut pe Chiricheş la Steaua. Antrenorul s-a răzgândit după o discuţie fata in fata cu seful Condescu, dar lucrurile sunt departe de a fi lămurite. Cunoscut ca un tip orgolios si cu principii clare, Grigoraş nu va trece uşor peste „trădarea” şefilor.

Grigoraş s-a gândit serios să plece de la Pandurii după episodul Chiricheş. Practic vineri la ora prânzului şansele erau de 50/50 la sută şi asta după ce antrenorul era extrem de dezamăgit de atitudinea şefilor. Condescu l-a trimis pe Pârvulescu la Bucureşti să semneze acordul de transfer al lui Chiricheş în Ghencea dar pe Grigoraş au uitat să-l anunţe! Antrenorul a trebuit să afle de la un ziarist detaliile tranzacţiei. Acesta a fost practic primul moment cu adevărat delicat între Condescu şi Grigoraş de la sosirea antrenorului la Târgu Jiu. Condescu s-a comportat în acelaşi fel ca şi cu alţi antrenori dar Grigoraş nu era obişnuit cu această faţa urâtă a „patronului”. Antrenorul şi-a luat până la urmă inima în dinţi, a avut o discuţie bărbătească cu Condescu, şi a fost convins să nu-şi facă bagajele. Doar pentru moment însă. Orgoliul şi principiile solide ale lui Grigoraş îl vor face să treacă greu peste acest moment amar. Practic doar faptul că a devenit extrem de ataşat de jucători şi de munca depusă la Târgu Jiu în ultimul an l-au determinat pe Grig să nu abdice. Rămas fără 3 titulari de bază însă, Matei şi Grecu, respectiv Chiricheş din iarnă, Grigoraş îşi va prezenta demisia la următoarea mutare greşită a şefilor.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: