Grigoraş, antrenor de locul 13: Trei victorii şi ajungem sus!

Pandurii este pe locul 13 în clasament, după şapte etape în care nu au reuşit să arate că această echipă a jucat în Europa League şi a fost vicecampioana României. Pandurii a obţinut o singură victorie, patru egaluri şi două înfrângeri de la începutul campionatului. Antrenorul Petre Grigoraş consideră că Pandurii poate ajunge repede în primele locuri. Cu trei victorii.

Şapte meciuri, o singură victorie. Acesta este rezultatul pandurilor. Tehnicianul Petre Grigoraş crede că totuşi poate aduce echipa din zona retrogradării în primele locuri. Pentru asta este nevoie de trei victorii, spune Grigoraş cu uşurinţă. Jocul pandurilor s-a îmbunătăţit până la egal. „Vor apărea şi rezultatele. Este imposibil. Este o echipă care îşi doreşte foarte mult, sunt jucători valoroşi. Nu-i nimic pierdut, campionatul este foarte lung, 34 de etape, iar diferenţa de primele locuri este destul de mică. Două-trei victorii legate şi eşti acolo sus unde ne este locul, după părerea mea“, a declarat Grigoraş.

Pandurii va avea pe 21 septembrie meci cu Astra Giurgiu, dar şi unul în Cupa României. „Săptămâna viitoare va fi un infern pentru noi. Noi suntem singura echipă din Liga I care joacă duminică, vineri şi între ele avem un meci de cupă. Suntem cea mai defavorizată echipă“, a explicat Grigoraş, fiind nemulţumit că a picat să joace cu Şoimii Pâncota, o echipă din liga a II-a din Arad.   

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: