Grigoraş: „Avem speranţe să rămânem în prima ligă”

Majoritatea oamenilor de fotbal au reacţionat vehement după jaful din Giuleşti, dar cel mai calm şi echilibrat s-a dovedit a fi antrenorul celor de la Pandurii. Petre Grigoraş a păstrat o decenţă în declaraţii care i-a făcut şi pe rapidişti să recunoască că echipa lor nu merita victoria, unii dintre ei spunând la pauză că la ce joacă echipa  lor, ar trebui să fie mulţumită cu un egal la final.

Tehnicianul pandurilor a spus după meci că punctul obţinut de echipa sa în Giuleşti a fost absolut meritat. Grigraş nu s-a pronunţat imediat asupra golurilor anulate apreciind doar prestaţia bună a echipei sale fără a face referire la adversari sau arbitrii. „După câte am auzit după joc, se pare că ne-au fost anulate două goluri perfect valabile şi avut 11 metri la Orac, dar acesta este fotbalul”, a spus antrenorul pandurilor care a ţinut să scoată în evidenţă faptul că Pandurii a marcat contra unei echipe care primise doar un gol acasă până acum: „Cred că am practicat un joc bun contra unei echipe foarte bune care primise un singur gol pe teren propriu şi făcuse doar un meci egal cu liderul Oţelul Galaţi”. Mai mult, Pandurii         au marcat chiar de trei ori în poarta lui Coman dar arbitrii au influenţat scorul final anulând reuşitele gorjenilor.

Pandurii au început să joace bine de la meciul cu Steaua în care au avut o primă repriză bună după care au cedat pe final. La meciul cu Rapid, după ce au primit un gol tot din fază fixă, gorjenii au avut puterea să joace la fel de bine şi să egaleze. „Rapidul are un număr mult mai mare de puncte, jucători extraordinari şi un public fantastic dar cred că ne-am ridicat la nivelul adversarei şi ca joc şi ca atitudine şi îi felicit pe jucători pentru că dacă vom continua aşa avem speranţe pentru a rămâne în prima ligă”, a constatat optimist antrenorul pandurilor fără a face prea mult tam-tam pe seama arbitrajului care a văduvit Pandurii de o victorie meritată: „Nu pot să comentez arbitrajul. Eu am auzit după joc de aceste faze că ar fi fost 11 m clar şi ambele goluri înscrise de noi valabile. În situaţia asta te poţi considera nedreptăţit şi poţi spune că a fost viciere de rezultat, dar cei care sunt în măsura vor da verdictul. Eu nu pot decât să fiu foarte supărat dacă lucrul acesta ar fi adevărat. M-aş bucura să nu fie adevărat şi golurile dacă tot au fost anulate să fi fost anulate corect”.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: