Grigoraş: Bine că ne-am calificat

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Pandurii, a urmărit meciul de la Pîncota din tribună, acolo unde fusese trimis de arbitru la partida cu Astra. Tehnicianul recunoaşte că victoria a fost câştigată cu greu. Şoimii Pâncota este o echipă de Liga a II-a din Arad, dar care „s-a ţinut bine“ în faţa pandurilor.

Tehnicianul s-a declarat mulţumit la final de rezultatul obţinut la Pîncota, deşi pandurii nu se pot lăuda cu jocul lor. Grigoraş spune că terenul a pus mari probleme jucătorilor. “O victorie obţinută cu greu şi, recunosc, cu puţină şansă. Asta nu înseamnă însă că ne-am mişcat noi rău, dar am întâlnit aici nişte condiţii de joc foarte grele. Un teren foarte, foarte moale, denivelat, care a avut darul de a echilibra din start forţele. Mă bucur că până la urmă e totuşi o victorie care ne asigură calificarea în faza următoare a competiţiei. Să sperăm că atunci nu vom mai avea aceeaşi programare, să jucăm în campionat şi apoi la 48 de ore în Cupă. Şi acum am vrut să respectăm competiţia, e bine că totul s-a încheiat cu bine…”, a declarat Grigoraş la finele întâlnirii.

“Şoimii formează o echipă solidă, au avut ambiţie, noi veneam după o înfrângere, o traumă psihică la Astra. E greu să joci după un meci ca al nostru la Giurgiu. Bine că ne-am calificat! Foarte greu obţinută calificarea, am respectat competiţia, bine că am trecut cu bine”, a mai declarat Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: