Grigoraş: „Cred că 99 % se va juca meciul cu Dinamo!”

Antrenorul Petre Grigoraş a efectuat ieri un singur antrenament cu Pandurii care au revenit la pregătire după două zile de pauză. Conducerea a luat măsuri de deszăpezire a terenului încă din noaptea de duminică, lucrându-se de la ora 1 noaptea pentru ca zăpada să fie scoasă de pe teren. Asigurările date de conducere că meciul cu Dinamo se va juca i-au mobilizat şi pe jucătorii care au revenit cu forţe proaspete la antrenamente.

Petre Grigoraş a declarat în nenumărate rânduri că programarea echipei nu mai depinde de antrenori sau jucători. Ieri tehnicianul a revenit la pregătire optimist pentru că avea asigurări din partea conducerii că meciul se va juca. Totuşi antrenorul a recunoscut că neprogramarea din prima etapă şi veştile contradictorii i-au cam dat peste cap programul echipei. „Normal că ne pregătim pentru că nu avem ce face, asta e datoria noastră. Ce va fi mâine vom mai vedea pentru că mâine – poimâine se va decide clar ce vom face. Eu sper ca să începem şi noi odată campionatul pentru că două luni de zile ne-am tot pregătit prin zăpadă şi mocirlă şi e normal să aşteptăm şi noi începerea campionatului când se joacă pe puncte şi pe bani!”, a spus ieri Grigoraş care e convins că se va lua o decizie favorabilă echipei.

Au încredere în Condescu

„Preşedintele Condescu este un om cu coloană vertebrală, un tip vertical care poate s-a săturat să fie păcălit sau să aibă parte de încercări de păcăleală şi a trebuit să pună piciorul în prag. Sunt convins că dânsul, la experienţa pe care o are, căci conduce mii de oameni de atâţia ani de zile, va lua o decizie bună pentru ca fotbalul de la Târgu Jiu să nu dispară. Pentru că dacă nu o să fim programaţi nici cu Dinamo, e clar că echipa va fi retrogradată. Dar eu cred că preşedintele Condescu are dreptate că altfel nu s-ar bate cu cei de la LPF.  Cred că 99 % se va juca meciul cu Dinamo, pentru că am primit asigurări din partea conducerii”.

Jucătorii sunt la fel de afectaţi ca şi antrenorii dar ieri atmosfera părea ceva mai relaxată date fiind asigurările din partea conducerii că meciul cu Dinamo se va juca:” Trebuie să ne pregătim în continuare ce să facem. Atmosfera nu are cum să fie relaxată din contră, e încordată din cauza stării de incertitudine şi e normal să fie aşa. Pentru că nu şti dacă joci sau nu, nu te programează nici a doua etapă eşti retrogradat automat.  Chiar dacă devin jucători liberi, jucătorii pot să îşi găsească echipe sau nu. E o stare de incertitudine şi nu putem ascunde lucrul acesta că e o stare nu prea plăcută la echipă”. Tehnicianul se declară extrem de nemulţumit totuşi că, din punct de vedere moral, echipa a pierdut foarte mult pentru că s-a pregătit toată iarna foarte bine şi a început anul cu un 0-3 la masa verde.

"Dacă nu ne programează nici acum, jucătorii devin liberi, eu îmi fac bagajele şi mă duc acasă la nevastă să-i spun că sunt şomer. E o situaţie neplăcută la care nu credeam că se va ajunge, e unică în ultimi 20 de ani România”

Petre Grigoraş

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: