Grigoraş: Din jocul cu Steaua avem doar de câştigat

Steaua  Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu

Stadion Ghencea, azi ora 20:30

Programul dificil pe care Pandurii îl au în această săptămână debutează cu meciul de azi cu Steaua. Partida programată în Ghencea de la ora 20:30 este considerată dificilă dar nu imposibil de câştigat, antrenorul Petre Grigoraş mizând mai ales pe problemele de  omogenitate ale Stelei şi mai puţin pe oboseala jucătorilor.

Grigoraş consideră că adversarul echipei sale din această etapă a avut de suferit din cauza deselor schimbări de antrenori. „Am urmărit meciul Stelei din cupe şi toate meciurile din campionat şi e clar că au avut momente în care au suferit din cauza deselor schimbări de antrenori. Au fost patru antrenori schimbaţi în cele zece etape şi nu este uşor nici pentru jucători şi nici pentru antrenorul care a venit nou la echipă să îşi pună în aplicare ideile lui şi filozofia lui despre fotbal”, a spus antrenorul pandurilor care recunoaşte că Steaua are un lot valoros dar care suferă încă la omogenitate: „Trebuie să recunoaştem că Steaua are un lot foarte, foarte valoros chiar dacă la omogenitate încă nu sunt 100% omogeni. Se ştie foarte bine că, la fel ca şi la Pandurii, în vară a fost o infuzie de jucători de la Unirea Urziceni care în ultimi doi ani au câştigat titlul şi au fost vicecampioni”.

În ceea ce priveşte programul încărcat al Stelei în campionat şi cupele europene, Grigoraş consideră că steliştii nu pot acuza oboseala pentru că au mulţi jucători care au rămas acasă la meciul de joi: „Nu ştiu dacă putem profita de oboseala lor, pentru ca dacă te uiţi la ce jucători au lăsat acasă, cred că pot schimba toată echipa. Pentru că nu au putut evolua la jocul de joi, Galamaz, Bilaşco, Kapetanos, Marinescu şi Apostol şi aşa mai departe care sunt toţi jucători foarte valoroşi”. Tehnicianul pandurilor crede totuşi că Steaua e o echipă puternică şi recunoaşte că va fi greu ca echipa sa să  se impună, dar nu imposibil: „Cu Steaua va fi un joc din care nu avem decât de câştigat, atât ca experienţă fotbalistică cât şi puncte dacă se pot reuşi. Nu ştiu dacă se vor lua măsuri contra noastră din partea conducerii dacă, Doamne fereşte pierzi în Ghencea sau Giuleşti, dar sigur avem de câştigat ”.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: