Grigoraş: „Dumnezeu a fost gorjean!”

Victoria din meciul cu FC Braşov a scos Pandurii din zona fierbinte a retrogradării. Gorjenii se află pe locul 14 la egalitate de puncte cu Astra şi Victoria Brăneşti şi cu mari şanse de a încheia acolo turul campionatului. Pintilii, din penalti şi Apostu au fost cei doi marcatori care au adus victoria pandurilor.

Victoria cu 2-1 din meciul cu FC Braşov a fost una obţinută cu multă muncă şi după mari emoţii, toate cele trei goluri fiind marcate în ultimele 15 minute. „A fost o victorie grea şi muncită, dar mă bucur că am obţinut cele trei puncte de care aveam nevoie”, a concluzionat după meci preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu apreciind că echipa se află acum într-o zonă mai liniştită decât cea a locurilor retrogradabile.

Au venit pentru egal, dar puteau să ia trei puncte

Partida a fost una dintre cele mai dificile având în vedere adversarul incomod pe care gorjenii l-au avut de depăşit. FC Braşov a venit cu gândul la un punct, s-a apărat foarte bine, supraaglomerat şi a profitat de fiecare moment al jocului pentru a scoate mai mult. Cu 15 minute înainte de final braşovenii au deschis scorul dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Viera iar Pintilii a egalat după câteva minute tot din penalti după ce Oros a jucat mingea cu mâna în careu . Meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate dar în minutul doi de prelungiri Apostu a adus egalarea cu un şut din centrul careului după o centrare a lui Băcilă. „Băieţii au dat dovadă de caracter, au muncit şi s-au dăruit astfel că am reuşit în final să ne impunem. Îi felicit pentru că au reuşit să întoarcă rezultatul şi pentru că au luat cele trei puncte puse în joc”, a mai spus preşedintele executiv al gorjenilor după meci.

Cel mai slab joc al echipei

Petre Grigoraş prezicea înaintea partidei că va fi cel mai greu joc din tur pentru echipa sa, lucru care s-a adeverit după meci, importanţa victoriei fiind şi aceasta destul de mare. Tehnicianul a recunoscut că a fost cel mai slab joc al echipei de când a preluat Pandurii şi că victoria a fost una norocoasă: „Este poate cel mai slab meci de când am venit eu la echipă. E o victorie pe undeva norocoasă pentru că Dumnezeu a fost gorjean şi am reuşit să întoarcem rezultatul după ce am fost conduşi”. Tehnicianul considera că, în mod normal, adversarul nu ar fi trebuit să le pună mari probleme elevilor săi dar aceştia s-au relaxat şi datorită atmosferei din jurul lor: „Din păcate s-a ajuns să fim în pericol la un moment dat să nu luăm nici un punct. Acea atmosferă destul de relaxată din jurul echipei nu a fost una benefică şi cred că cei din Târgu Jiu o să-mi dea ascultare mai mult când o să spun asemenea lucruri”.

„Arbitrajul a fost în nota obişnuită. Nu arbitrajul este cel care trebuie acuzat ci atitudinea lor. Dar mă ştiţi eu nu comentez arbitrajul indiferent că pierd sau câştig. Dacă după meciul cu Rapid nu am zis nimic când ne-au fost anulate două goluri şi nu s-a acordat un penalti, ce pot reproşa acum-”

Grigoraş

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: