Grigoraş le impune jucătorilor un nou început

Meciul cu Sportul Studenţesc de sâmbătă ar putea fi pentru Pandurii un nou început. Petre Grigoraş încearcă să îşi motiveze astfel jucătorii propunându-le să uite că sunt pe ultimul loc în clasament şi să joace ca şi cum acum ar începe campionatul. Echipa continuă şi în aceste zoile antrenamentele la Târgu Jiu pregătirea fiind din ce în ce mai aproape de ora jocului. Astăzi Pandurii vor  susţine un ultim antrenament la ora jocului, în nocturnă.

Pandurii – Sportul Studenţesc

Stadion Municipal din Târgu Jiu

Sâmbătă 16 octombrie, ora 19:00

„Punct şi de la capăt” ar putea fi numită strategia adoptată de antrenorul Petre Grigoraş pentru partea a doua a acestui tur şi etapele din retur programate la finalul acestui an. Cu alte cuvinte, tehnicianul a sugerat că tot ce a fost nu se mai poate schimba iar viitorul este cel mai importanta cum. „Am zis că o luăm de la zero, eu nici nu consider că suntem la minus nouă. Am şi discutat cu jucătorii şi trebuie să-i eliberăm de acest complex pentru că fiind pe ultimul loc nu stai prea bine moral”, a spus tehnicianul pandurilor care a avut timp în această perioadă de pauză petrecută împreună cu jucătorii să-i cunoască mult mai bine pentru a trage concluzii definitive după stagiul din Turcia.

Victorie

Grigoraş a precizat ieri că pentru acest joc cu Sportul are în vedere 20 de jucători, dar încă nu s-a decis la cei 18 jucători pe care îi va lua în lot: „Mai sunt două antrenamente până la ora meciului şi după aceea voi alege lotul. Este greu pentru că fiecare s-a antrenat bine şi au evoluat la potenţialul maxim. Pot să spun că e un lot de jucători mai bun decât locul pe care îl ocupă în clasament şi am încredere că încet-încet vor aduna punctele necesare pentru a părăsi acest loc pe care se află. Poate a fost ghinion sau alte lucruri, nu mai contează ce a fost, încercăm să uităm trecutul şi să plecăm de la premisa că cel mai important pentru noi este acum meciul cu Sportul. Nu concepem decât victoria în această partidă”.  Antrenorul crede că o victorie ar fi un început bun pentru colaborarea sa cu Pandurii şi aduce un moral mai bun echipei: „Ar fi un început foarte bun pentru noi, pentru noua colaborare dintre mine şi jucători, ar putea să continue şi în etapele următoare pentru că ar aduce moral pentru jucători. Pentru că am discutat cu ei şi nici ei nu sunt mulţumiţi de situaţia echipei şi de poziţia pe care se află, şi sunt conştienţi şi ei că pot mai mult”.

Meciul cu Sportul este programat sâmbătă, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: