Grigoraş: „Nu am realizat mare lucru, suntem pe locul 15”

Petre Grigoraş crede că echipa sa nu a rezolvat prea multe din problemele cu care se confruntă pentru că este tot pe un loc retrogradabil. O schimbare în jocul echipei este clar vizibilă, Pandurii joacă ofensiv şi rezultatele o arată. Şapte puncte din 12 posibile în cele patru etape de când formaţia gorjeană a fost preluată de Grigoraş spun destul de multe despre o echipă care acumulase aproape tot atâtea puncte în zece etape.

Cel mai îmbucurător aspect este faptul că Pandurii au marcat cinci goluri în două etape, adică tot cam atâtea cât marcaseră gorjenii în zece etape, până la preluarea echipei de către noul tehnician. ”Am vorbit cu jucătorii, am încercat să-i fac să conştientizeze faptul că nu am realizat mare lucru deocamdată. Nimeni nu spune că nu am avut un plus în ultimele etape dar până la urmă suntem pe locul 15, loc care te duce in B iar lucru acesta nu te încălzeşte cu nimic. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie”.

Grogoraş crede că degeaba echipa a făcut jocuri bune la meciurile cu Rapid şi cu FCM  Târgu Mureş dacă nu va reuşi să aducă puncte din următoarele două partide, cu U Cluj în deplasare şi FC Braşov acasă. „Acele meciuri se vor uita foarte repede. Să nu ne lăudăm prea mult că am dat patru goluri echipei FCM Târgu Mureş că ne cade nasul. S-o lăsăm la nivelul statisticii victoria asta pentru că nu vreau să li se urce la cap. E o perioadă destul de grea, dacă ne uităm în clasament vedem că suntem pe loc retrogradabil iar asta nu ne bucură deloc”, spune Grigoraş pentru a-şi ţine jucătorii ancoraţi în realitatea care arată că sunt doar pe locul 15.

„Sunt în grafic“

Tehnicianul recunoaşte totuşi că jocul echipei este unul bun care dă speranţe, mai ales jocul din meciul cu Rapid care l-a bucurat cel mai mult: „Cred că pot spune că sunt în grafic cu ceea ce mi-am propus de la venirea la Pandurii. Aveam două meciuri câştigate pe teren propriu, cu Sportul şi Târgu Mureşul, două echipe care erau la bătaie cu noi, iar în două deplasări, cu Steaua şi Rapid, am reuşit totuşi să câştigăm un punct. Mi se pare ok că am reuşit să câştigăm şapte puncte în patru etape”.

”Nu ştiam că Pandurii n-a mai înscris niciodată patru goluri într-un meci în Liga I. Mă bucură că am realizat această premieră. Ştiu că Pandurii n-a fost niciodată o echipă foarte ofensivă, dar la lucrul acesta nu m-am gândit”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: