Grigoraș redevine cel mai tare din oraș!

Fostul antrenor de la Pandurii, Petre Grigoraș, era așteptat aseară la Târgu Jiu pentru negocieri cu staff-ul tehnic al echipei, azi urmând să fie semnat contractul care să consfințească înțelegerile la care s-a ajuns pentru ca noul antrenor să preia echipa.

Petre Grigoraș, cel care a avut o contribuție decisivă în urmă cu un an și jumătate la ascensiunea echipei în clasamentul Ligii I, are toate șansele să revină oficial în cursul acestei zile pe banca tehnică a echipei care este încă vicecampioană a României, dar care încă nu își revine după efortul depus în toamna anului trecut. Jucătorii au avut programat un antrenament ieri după-amiază, dar, pentru prima dată în ultimul an, nu au avut și un antrenor principal alături de ei, deși Cristi Pustai era încă prin oraș.

Antrenor la meciul de duminică

Petre Grigoraș ar urma să fie prezentat oficial azi ca noul antrenor al echipei Pandurii, șansele ca între el și conducerea clubului să nu se ajungă la o înțelegere fiind minime. În acest week-end Pandurii joacă pe teren propriu contra Poli Timișoara, o altă echipă care cu ani în urmă evolua în competițiile europene și care, între timp, a ajuns în postura să lupte pentru a evita retrogradarea. Pandurii este în prezent pe locul 6 în clasament, la șapte puncte diferență de locul 4, cel care i-ar asigura în vară o a doua participare în Europa Leaguea, șansele de a recupera diferența respectivă fiind, de asemenea, minime, campionatul fiind aproape de final. Petre Grigoraş a declarat pentru sportingorj.ro că a fost sunat de preşedintele clubului, Mihai Prunariu. „M-a sunat domnul Prunariu și m-a anunțat că echipa își caută antrenor după despărțirea de Cristi Pustai. Deci, acum se poate spune că e vorba de o ofertă oficială ca să preiau Pandurii. La prima vedere e foarte tentant, că doar sunt liber de contract, dar nu trebuie să mă iau doar după faptul că te iubește lumea, eu acum trebuie să mă gândesc foarte bine și să iau decizia cea mai bună“, a declarat acesta. Cel mai probabil, PÂGrigoraş va fi pe banca tehnică la meciul cu Timişoara. „E posibil mâine seară sau cel mai târziu vineri dimineață să anunț decizia mea. Sincer, ar fi fost mai bine să se încheie sezonul cu fostul antrenor, dar cum în lume nu există echipă fără antrenor… Îmi aduc aminte că exact în urmă cu un an și patru luni trebuia să plec eu și tocmai peste o zi a venit un altul. Iar acum, dacă voi accepta propunerea, 100% voi fi pe bancă la meciul cu Timișoara”, a declarat Grigoraş pentru sportingorj.ro.

ANTRENOR

Dorian Gugu, fostul mare jucător al pandurilor, actualmente antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al clubului, a condus şedinţa de pregătire de astăzi a primei echipe. Jucătorii au îndurat ploaia de afară şi au efectuat un prim antrenament după plecarea lui Cristi Pustai, tehnician ce şi-a reziliat de comun acord contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: