Grigoraş, sărbătorit de ziua lui

Pandurii au fost în sărbătoare ieri! Petre Grigoraş a împlinit 48 de ani, ultimii doi din care petrecuţi la Tg-Jiu. Grigoraş a primit drept cadou din partea elevilor săi un tort, un tricou cu numele sau dar si o icoana. De ziua sa, Grigoraş a mai primit...si un jucător georgian!

Din cei 48 de ani împliniţi ieri, Grigoraş şi-a petrecut ultimii doi la Tg-Jiu. Grigoraş şi-a petrecut ziua de naştere de la înălţimea locului 2 din clasament.

A primit, dar a făcut şi cinste

Grigoraş nu a fost uitat de elevii săi. A primit din partea acestora un tort, un tricou inscripţionat cu numele şi cu vârsta sa, 48 de ani, dar şi o icoană. După antrenamentul de la prânz, Grigoraş şi-a invitat elevii în cantină pentru a le face cinste. „Nu sunt adeptul de a face tam-tam dintr-o onomastică. Mulţumesc celor care m-au felicitat, dar e suficient, pentru că urmează un meci de campionat cu Chiajna şi trecem foarte uşor peste acest eveniment. Nu pot să nu le dau o masă la băieţi şi o bere sau un pahar de vin după antrenament, dar scurt, pentru că nu e timp”, spune antrenorul care e deja la treia onomastică sărbătorită la Pandurii.

Mândru de Maxim şi Nistor

Grigoraş e mândru în mod special de doi dintre elevii săi. Nistor şi Maxim au fost titulari la naţională în meciul amical cu Belgia. Maxim chiar a înscris un gol superb prin care a egalat la unu. Pe lângă cei doi, contra Belgiei, au mai jucat din primul minut Chiricheş şi Pintilii, jucători plecaţi de la Pandurii spre Steaua în ultimul an. „Dacă săptămâna trecută a fost una neagră cu trei meciuri care nu ne-au convenit, săptămâna asta a fost una albă cu victoria de la Braşov, convocarea lui Nistor şi Maxim la naţională şi golul lui Maxim şi victoria României. Au fost chiar patru panduri în primul 11, doi „naturalizaţi” şi doi care sunt încă panduri. Acest lucru trebuie să-i mobilizeze şi mai mult, să fie un imbold pentru ei dar şi pentru ceilalţi. Indiferent de locul unde joci, selecţionerul le dă şanse la toţi. Mă bucur şi pentru Chiricheş şi Pintilii care au ajuns la naţională de la Tg-Jiu şi nu de la Steaua”, spune ferm Grigoraş.

Un jucător nou în probe !

Pandurii testează de ieri şi un georgian, pe numele său George Alaverdashvili. Acesta are 25 de ani, joacă mijlocaş ofensiv sau atacant şi a evoluat ultima oară pentru FK Banga, o echipă din prima ligă din Lituania. Grigoraş spune că-l va testa pentru două zile înainte de a lua o decizie. „Mi-a fost propus aşa că-l voi urmări la lucru. Noi oricum avem alte obiective, alţi jucători pe care vrem să-i transferăm din iarnă”, declară Grigoraş.

11 – goluri a marcat georgianul în ultimele 15 meciuri la FK Banga

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: