Grigoraş se teme că noul gazonul va ceda la primul meci !

Grigoraş are o mare temere înaintea meciului de luni cu FC Braşov. Tehnicianul crede că echipa a revenit prea devreme la Târgu Jiu şi gazonul  nou nouţ ar putea ceda la primul meci. „Rămân la părerea că două meciuri trebuiau jucate în altă parte, dar să sperăm că va rezista!”, spune antrenorul care a făcut ieri inspecţia stadionului alături de bossul Condescu şi primarul Cârciumaru.

Gazonul proaspăt instalat pe Municipal îi dă mari bătăi de cap lui Grigoraş. Termenul de 3 luni în care constructorul a garantat că gazonul va fi gata expiră exact luni, 1 august, adică în ziua meciului cu FC Braşov.

„Greii” au inspectat gazonul

Grigoraş nu e însă convins şi a stat minute bune pe gazon de vorbă cu şeful Condescu şi primarul Cârciumaru. Concluzia? Pandurii nu se vor antrena niciun minut pe iarba nou nouţă şi speră ca gazonul să nu cedeze sub presiunea ghetelor la ora meciului. „Rămân la părerea că trebuia să mai aşteptăm până să intrăm pe noul gazon. Cred că încă două meciuri în exil ar fi fost suficiente. Dar să sperăm că cei care l-au construit au dreptate. Şi chiar dacă se va rupe la primul meci vom avea apoi trei săptămâni la dispoziţie să-l punem la punct”, spune antrenorul pandurilor. Gorjenii au programat al doilea meci acasă pe 20 august cu CFR Cluj.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: