Grigoraş şi-a cerut scuze pentru jocul prost al Pandurilor

Supercupa Minerul a fost ultimul act al turneului de la Motru iar marele trofeu a revenit echipei de Liga I Pandurii. Câştigătoarea finalei de la Cupa Minerul, Jiul Rovinari, a avut onoarea de a mai disputa un meci cu echipa de Liga I, iar cea din urmă s-a cam făcut de râs după spusele antrenorului Petre Grigoraş. Supărat acesta şi-a cerut scuze la final pentru prestaţia sub aşteptări a unora din jucătorii săi. 

Elevii lui Grigoraş au avut de trecut de un adversar mai modest ca şi eşalon în care evoluează dar destul de ambiţios pe teren. Şi cum nu au reuşit în timpul regulamentar de joc, a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide cine ia trofeul. Scorul a fost  5- 3 după penaltiuri pentru Pandurii după ce a fost 0-0 la finalul celor 90 de minute. Cum constata şi Grigoraş la final, a fost  un joc mai slab al pandurilor care au fost lipsiţi de cinci titulari plecaţi la echipa naţională sau accidentaţi. Fără Chiricheş şi Pintilii care sunt la naţionala lui Piţurcă şi fără Viera şi Vranjes care se află la infirmeria clubului, Pandurii a părut o echipă mai curând de liga a treia. "Meciul a fost o ruşine, o ruşine ca joc şi o ruşine de mod în care ne-am prezentat. Nu scorul sau cupa mă interesau ci e vorba de atitudinea pe care trebuie să o aibă o echipă de Liga I când joacă cu un adversar inferior", a spus dezamăgit Grig.

L-a lovit pe Avramescu

"Hai să spunem că nu a fost un meci cu o motivaţie foarte mare dar nu a fost nici un antrenament. Supărătoare a fost şi evoluţia unora de la prima echipă nu numai a copiilor. Supărătoare a fost şi intervenţia mea asupra lui Avramescu, o regret sincer dar nu am putut să mă abţin. Sper să nu mai fac pe viitor", a mai adăugat antrenorul care regreta că l-a atins cu o palmă pe mijlocaş după ce acesta l-a supărat, asta spre amuzamentul spectatorilor din tribune.  

În partea a doua a meciului, Pandurii au evoluat în inferioritate numerică după ce Cardoso a fost eliminat în debutul celei de-a doua reprize. În ultimele zece minute pe teren s-au mai aflat doar nouă jucători de la Pandurii pentru că Unguru a părăsit terenul accidentat. Meciul a fost însă echilibrat şi pe final chiar dacă Jiul a trimis pe teren şi juniorii din lot. "Sunt fotbalişti şi trebuie să joace. Le-am arătat şi lor cum e să joci cu o echipă de Liga I iar să joace împotriva echipei Pandurii e întotdeauna o onoare", a spus preşedintele celor de la Jiul, Constantin Podaru.  

"A fost o ruşine pentru noi, câştigătorii morali au fost cei de la Jiul Rovinari, am câştigat doar că am avut şansă. E binevenit acest duş rece, bine că nu s-a întâmplat în campionat să jucăm aşa de prost".

Petre Grigoraş

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: