Grigoraş spune că pandurii au un blocaj „la bibilică“

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, crede că jucătorii au un blocaj la bibilică. „E un blocaj undeva la bibilică. Şi acest lucru s-a văzut şi la deciziile pe care le-au luat jucătorii“, spune Grigoraş. El a mai adăugat că este o mare diferenţă între echipa de acum şi cea pe care a lăsat-o acum un an şi jumătate. Preşedintele executiv al clubului, Eugen Pârvulescu, are acum un nou obiectiv. Să rămână pe locul 6.

Grigoraş spune că nu a mai rămas mare lucru din echipa pe care a lăsat-o la Târgu Jiu. Spune că avea o siguranţă în ceea ce priveşte evoluţia echipei, pe care acum nu o mai are. „Este foarte greu să câştigăm o partidă pentru că e o diferenţă mare din ce ştiam şi ce am găsit. Sunt destul de mari diferenţe. Mă refer la ideea de joc pe care am lăsat-o şi cum se exprima echipa“, a spus Grig. El a adăugat că o analiză concretă va face după campionat. „Cred că voi avea foarte-foarte mult de muncă“, este concluzia antrenorului.

Jucătorul Paul Anton pare că răsuflă uşurat după ce conducerea clubului a renunţat la ideea de a participa în Cupele Europene. „Să încercăm să jucăm fotbal şi să ne revenim. E clar, obiectul e imposibil de atins. Presiunea nu mai există. E timpul să începem să jucăm fotbal plăcut. Să mulţumim pe toată lumea“, a spus el.

Acum, obiectivul este altul. „În cele cinci jocuri încercăm să acumulăm puncte. Ne dorim să rămânem în primele şase locuri. Dacă o să câştigăm la Vaslui cred că echipa se va descătuşa şi vor apărea şi rezultatele pozitive pe teren propriu“, a declarat preşedintele executiv al clubului, Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: