Grigoraş tună şi fulgeră: „Ori eu, ori el !”

Nu mai există cale de întoarcere pentru Vranjes la Pandurii. Bosniacul l-a supărat teribil pe antrenorul Petre Grigoraş după ce a lipsit nemotivat de la antrenamente. Nu va mai fi reprimit la echipă. „Conducerea să aleagă, ori eu, ori el!”, tună Grigoraş deranjat că Vranjes l-a minţit în faţă când a promis că nu-şi va depune memoriu să devină liber de contract.

Bosniacul Vranjes e deja istorie la Pandurii. Singura lui şansă e să fie declarat liber de contract de comisiile Ligii şi să-şi găsească altă echipă. În caz contrar la Pandurii nu se mai poate întoarce.

Grigoraş nu vrea să audă de el

Şi asta după ce l-a enervat la culme pe Grigoraş. I-a promis antrenorului că va rămâne iar acesta a făcut anunţul oficial în vestiar în urmă cu câteva săptămâni. Pentru a nu-i fi ştirbită autoritatea în faţa jucătorilor, Grigoraş anunţă clar că nu-l va repimi pe Vranjes şi chiar ameninţă cu demisia dacă cei conducere vor interveni peste capul său. „Dacă vine, conducerea trebuie să aleagă, ori eu, ori el! Mă gândesc deja la alte soluţii pe postul său, nu pot să-l aştept pe Vranjes. M-am prezentat în faţa jucătorilor în vestiar, le-am spus că totul s-a rezolvat pentru că plana o incertitudine dacă pleacă sau nu şi acum a plecat fără să dea măcar un telefon”, spune antrenorul care l-a transformat pe Vranjes din spectator la meciuri, cum fusese în mandatul lui Badea, în om de bază şi căutat de echipe mari.

Îl aşteaptă echipa a doua

Între timp Vranjes a absentat deja la 2 antrenamente ale echipei dar era totuşi aşteptat la pregătiri aseară. Mijlocaşul e în Târgu Jiu dar aşteaptă decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor căreia i-a solicitat să devină liber de contract. Oficialii pandurilor spun că nu are nicio şansă de reuşită şi îl aşteaptă cu o amendă consistentă şi un „sejur” pe termen nelimitat la echipa a doua. „Dacă jucătorul ar fi stat de vorbă cu Grigoraş, cu siguranţă s-ar fi discutat altfel, dar să nu dai nici măcar un telefon, mi se pare un lucru deplasat. Grigoraş are nevoie de jucători de caracter. Vranjes spune că nu vine din cauza impresarilor, care nu-l lasă, dar eu cred că el are cuvântul decisiv. Dacă vine să joace pentru Pandurii, impresarul nu are ce să facă. Măcar să ne spună că nu vrea să mai joace la Pandurii. Gata, a dat două goluri şi acum e jucător mare… În opinia mea, cred că va fi dictată o suspendare de către conducere pentru jucător. Cred că va fi trimis să evolueze pentru echipa a doua. Nu avem nicio ofertă pentru el iar cei de la Steaua nu îl vor”, a comentat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: