Gruescu, mâna dreaptă a lui Ruşeţ

Primarul din Negomir, Ion Gruescu, l-a felicitat pe Ruşeţ pentru numirea în funcţia de preşedinte al PDL Gorj. Gruescu spune că a fost sunat în această dimineaţă de senatorul Ruşeţ, care l-a mandatat să le comunice tuturor primarilor că el este noul preşedinte şi să îi întrebe ce probleme au, pentru a le rezolva la Bucureşti.

Gruescu s-a declarat un susţinător al numirii lui Ruşeţ şi a nominalizat şi alţi primari din această categorie: Rovinari, Ţicleni, Săuleşti, Tismana şi Cătunele. "Am vorbit cu aceşti primari şi toţi îl susţin pe domnul Ruşeţ", a spus Gruescu.

“Domnul Ruşeţ este printre cei mai puternici oameni din organizaţia PD-L Gorj şi eu personal ma bucur că este noul preşedinte. Aveam nevoie de un astfel de om deoarece este un bun negociator, vine din partea minieră, iar în condiţiile în care vorbim despre înfiinţarea Electra  cred că este foarte bine pentru Gorj. Sper să nu apară raăzbunări la nivel de partid. Eu sunt convins că va ştii să facă echipă cu deputaţii Cosmin Popescu şi Severus Militaru, dar şi cu domnul Manţog care deasemenea este un specialist in acest domeniu, “ a declarat Ion Gruescu, primarul comunei Negomir.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: