Grup de iniţiativă al aripii Tăriceanu la Gorj

Deputatul Ion Cupă a confirmat faptul că se ocupă de coordonarea aripii Tăriceanu la Gorj. Cupă a declarat că deja a fost înfiinţat un grup de iniţiativă din care fac parte inclusiv foşti colegi de ai săi de la PDL şi PNL. Acesta spune că a venit alături de Călin Popescu Tăriceanu pentru a munci, nu pentru funcţii.

Rep.: Vă veţi ocupa de partidului Tăriceanu la Gorj?

I.C.: Da, în fază incipientă mă voi ocupa eu. Mi s-a propus acest lucru şi cred că este normal. Sunt parlamentar de Gorj. În plus, am fost printre primii care am venit lângă domnul Tăriceanu şi nu pentru funcţii. Am venit pentru a munci, înfiinţarea unui nou partid înseamnă muncă şi nicidecum funcţii. Fac parte din grupul de iniţiativă de la nivel central şi am acceptat să mă ocup de organizarea acestui partid.

Rep.: S-a format deja un grup de iniţiativă la Gorj?

I.C.: Există deja un grup de iniţiativă. Grupul de iniţiativă se va ocupa de organizare până la Congresul care va avea loc la sfârşitul acestei lunii. Atunci se va stabili o conducere interimară a partidului care se va ocupa de toată viaţa politică a partidului. Sunt şi nume importante, sunt şi oameni care n-au mai făcut niciodată politică.

Rep.: Din grupul de iniţiativă fac parte şi foşti colegi de-ai dumneavoastră de la PDL şi PNL?

I.C.: Cu siguranţă, sunt şi foşti membri PDL, şi foşti membri PNL, dar nu e un target acest lucru. Aşa cum am mai spus, sunt şi oameni care n-au făcut politică. În momentul de faţă, sunt foarte mulţi oameni care se interesează de acest partid, care m-au contact pe mine pentru a veni în acest partid. Nu pot să dau foarte multe nume acum, vom aştepta până după congres. Aşa cum ştiţi şi dumneavoastră, la lansarea candidaturii domnului Tăriceanu şi punerea bazelor noului partid care se numeşte Partidul Liberal Reformator au fost şi domnii Radu Angheloiu şi Gheorghe Păsărin, primarul de la Bâlteni.  Bineînţeles că sunt mai multe persoane care fac parte din grupul de iniţiativă. Domnul Pantelimon Manta ţine permanent legătura cu domnul Radu Angheloiu.

Rep.: Credeţi că veţi avea suficient timp până la alegerile prezidenţiale pentru a organiza partidul aşa cum trebuie?

I.C.: Este o perioadă destul de complicată, timp nu este niciodată suficient pentru ceea ce ne dorim. Vara asta va trebui să muncim foarte mult. Cu siguranţă, vom reuşi să ne atingem obiectivele pentru că vom fi o echipă puternică la Gorj.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: