Guvernul Ponta, în vacanţă după ce a pierdut 10 miliarde euro de la UE

Comisia Europeană a confirmat zvonurile apărute pe surse, de două zile: România riscă să piardă fonduri în valoare de 10,5 miliarde euro, întrucât Comisia Europeană a demarat procedura de pre-suspendare a fondurilor alocate ţării noastre în domeniul transporturilor, infrastructurii regionale şi competitivităţii.

Chiar în ziua în care Comisia Europeană a făcut acest anunţ oficial către guvernanţii români, premierul Ponta a anunţat că miniştrii săi vor intra în campanie electorală, în frunte cu el însuşi, iar guvernul ar urma să fie coordonat de ministrul Florin Georgescu (acesta neparticipând la cursa electorală) şi de secretarii de stat.

Cu alte cuvinte, când România riscă să piardă în două luni nu mai puţin de 10,5 miliarde euro, Executivul intră în concediu fără plată, pentru că miniştri trebuie să demareze campania electorală. Premierul Victor Ponta a dat declaraţii că ţara va fi condusă de eşalonul doi.

Într-o situaţie de criză, soluţia premierului Victor Ponta este de a apela la un guvern second-hand, întrucât alegerile parlamentare sunt mai importante decât gestionarea ţării. (A.A.)

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: