Habitu şi Floarea, audiaţi de procurori

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj i-au audiat ieri pe Doru  Şerban zis ”Habitu” şi pe fostul său partener de afaceri Dan Floarea. Cel din urmă l-a denunţat pe Şerban într-un alt dosar de şantaj care va fi conexat la cel deja existent. Habitu a fost scos din arestul IPJ Gorj şi dus la audieri, iar luni, cei doi se vor confrunta în faţa procurorilor.

Doru Şerban, zis ”Habitu”, şi-a petrecut sărbătorile pascale în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, după ce instanţa a prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare preventivă pe numele acestuia. Ieri, Habitu a fost audiat din nou de procurori timp de mai multe ore, după ce, înaintea sa a fost audiat fostul său partener de afaceri, Dan Floarea, şi el parte într-un dosar în care Habitu este inculpat. Totodată, Floarea are şi calitatea de denunţător într-un alt dosar înregistrat la Parchetul înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în care Şerban este acuzat tot de şantaj, dosar ce va fi conexat cu cel deja existent, cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Vizibil obosit, Habitu nu a dorit să facă declaraţii privind acuzaţiile, a spus doar că nu are ce să mai comenteze şi că cercetările continuă.

Marea confruntare

Luni, Doru Şerban şi Dan Floarea vor ajunge din nou în faţa procurorilor, însă de această dată nu vor mai fi audiaţi separat, ci se va face o confruntare între cei doi. Tensiunea va fi maximă, dat fiind faptul că încă din momentul în care i-a fost întocmit dosarul penal, Doru Şerban a declarat că totul i se trage de la fostul său partener de afaceri, Dan Floarea, patronul Tech Safety. Şerban a declarat la vremea respectivă că este nevinovat şi că dosarul îi este fabricat la presiunile lui Floarea, care nu mai vrea să-i înapoieze banii daţi sub formă de împrumut. Doru Şerban se află în arest preventiv de la începutul lunii martie a acestui an. El a solicitat eliberarea sub control judiciar, însă magistraţii au respins cererea inculpatului.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: