Handbal sâmbătă la Sala Sporturilor

Energia Rovinari joacă sâmbătă, ora 18.00, în deplasare, cu BC Mureş Târgu Mureş, un meci contând pentru etapa a XXIII-a în Liga naţională la Baschet. Tot sâmbătă, de la 15.15, echipa de handbal Energia Rovinari se luptă acasă cu Potaissa Turda, meci transmis în direct pe DigiSport.

Energia – Potaissa este derby-ul etapei la handbal. Antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieş, crede că gruparea gorjeană nu mai poate rata locul patru, în timp ce Dinamo şi Odorhei vor ocupa locurile 5 şi 6, respectiv ultimele două locuri care duc în play-off. În cazul în care Energia va ocupa, cel mai probabil, locul patru la finele sezonului regulat, gruparea gorjeană va da în play-off peste Ştiinţa Bacău, ocupanta locului trei. Andrieş recunoaşte că adversarul va fi unul puternic, dar nu imposibil de eliminat. Tehnicianul speră într-o evoluţie bună a elevilor săi şi se gândeşte chiar mai departe, la turneul final, la lupta pentru locurile 1-3.

La rândul său, preşedintele secţiei de baschet, Radu Stroescu, crede că echipa şi-a revenit după eşecul în faţa celor de la Asesoft. „Sunt încrezător în forţele echipei noastre, suntem bine din punct de vedere psihic şi fizic, iar lucrul acesta ne oferă încredere pentru jocurile ce vor urma”, a declarat oficialul gorjean, care se aşteaptă la o victorie sâmbătă. (A.A.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: