Handbaliştii, gata de duelul cu fostul antrenor

Handbaliştii Energiei au parte de un meci special. Se duelează sâmbătă cu fostul lor antrenor, Vasile Stângă. Stângă antrenează acum pe CSM Bucureşti, echipa învinsă de Energia de doua ori în sezonul trecut, dar care s-a întărit serios in aceasta stagiune.

Energia merge la Bucureşti în postură de echipă rănită. Oamenii lui Andrieş au pierdut ultimele 2 partide cu U Cluj şi Constanţa şi au un singur succes în ultimele 6 runde! CSM-ul a mers mult mai bine până acum. E pe locul 4 în clasament.

Au fost naşii lor anul trecut !

Chiar dacă anul acesta, CSM-ul pare mai tare ca Energia, gorjenii stau mai bine la statistică. Anul trecut, Energia a bătut de 2 ori CSM-ul. Andrieş vrea o repetare a scenariului. „Va fi greu, dar nu imposibil. Nu mai jucăm cu Constanţa, ci cu CSM-ul din Bucureşti. În ultima vreme am cam fost „tăticii” lor. Dacă vom fi apţi emotiv şi fizic, avem şanse să câştigăm. Vreau rezultatele de anul trecut, când i-am bătut de două ori şi am cam fost naşii lor. Acum au adus 3 spanioli la echipă, sunt favoriţi”, admite Liviu Andrieş.

Cel mai în formă jucător al Energiei, Ciprian Şandru, e convins că echipa are nevoie urgentă de o victorie pentru a ieşi din pasa proastă. „E îngrijorătoare situaţia din clasament, sper să ne revenim şi să câştigăm 3 din următoarele 4 meciuri. Nu contează golurile mele ci să câştigăm, sper să reuşesc să înscriu mai mult ca în partida cu Constanţa”, zice şi Şandru care a perforat poarta campionilor de 7 ori.

Revedere cu Stângă

Andrieş va da ochii şi cu predecesorul său la Energia, Vasile Stângă. Stângă a antrenat la Tg-Jiu în perioada 2008-2010 şi i-a dus pe gorjeni spre cea mai bună performanţă din istoria clubului, locul 3. „Nu e vorba că mă lupt eu cu Vasile Stângă sau se luptă elevii mei cu el. Vasile Stângă e un brand, a antrenat aici în trecut...a început mai bine campionatul decât noi”, spune Andrieș care are toți jucătorii la dispoziție pentru acest joc. „Nu e un meci special. Cu CSM-ul e un meci cu o încărcătură fizică mare având în vedere ce jucători au. Noi mergem să ne jucăm şansa. Mai sunt patru etape, iar nouă ne trebuie cel puţin o victorie din jocurile rămase”, spune şi pivotul Paul Giotoiu, cel care era uitat constant pe banca de rezerve în perioada când Stângă antrena la Energia.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: