Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Harta concedierilor din cele mai mari companii de stat din Romania. Evolutia numarului de angajati in ultimii cinci ani. TOP 20!

Econtext va prezinta, in exclusivitate, evolutia numarului de angajati din cele mai importante 20 de companii de stat din Romania. Mai exact, evolutia numarului de salariati in ultimii cinci ani. Iar cele 20 de companii sunt: CFR Marfa, Romsilva, CFR Calatori, Oltchim, RATB, Electrificare CFR, RADET, Loteria Nationala, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Societatea Nationala a Sarii, Nuclearelectrica, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Transelectrica, Tarom, Metrorex, Posta Romana, Transgaz, Hidroelectrica, Romgaz, Termoelectrica.

Paradoxal, din cele 20 de companii, doar in 11 au avut loc disponibilizari. In noua din aceste societati de stat, numarul salariatilor a crescut in cei cinci ani.

Vezi topul AICI.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: