Hora, aproape de Naţională! Cum a ajuns la Pandurii!

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, îi anunţă pe stelişti că golgheterul Ioan Hora nu va pleca de la Târgu Jiu până în vara anului viitor. În acelaşi timp, antrenorul Edi Iordănescu spune că echipa naţională se interesează de el. Iordănescu a povestit într-o conferinţă de presă eforturile care au fost făcute pentru ca Hora să ajungă la Târgu Jiu. Iordănescu a spus că era dispus să-i plătească şi o parte din salariu numai să vină la Pandurii.

Hora este dorit de Steaua după ultimele sale evoluţii, ajungând golgheterul Ligii I cu 9 goluri marcate pentru Pandurii. "Nu există nimic oficial de la Steaua, sunt convins că e un jucător apreciat inclusiv de Steaua, dar asta nu înseamnă automat că pleacă la Steaua. Cel puţin până în vară Hora va juca pentru noi. În primul rând suntem implicaţi în acelaşi obiectiv în acest moment şi nu ar fi indicat să îl transferăm. Dar orice jucător are un preţ şi dacă va veni o ofertă vom analiza. În vară trebuie să ne gândim să atragem bani“, a declarat Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii. El a mai spus obiectivul este play-off.

Dispus să-i plătească salariul

Conducerea Pandurilor consideră că jucătorul de 27 de ani merită să fie convocat. „Ştiu cu siguranţă că este unul din cei de care staff-ul echipei naţionale se interesează în mod constat“, a comentat Iordănescu Jr.

Hora are nouă selecţii la naţionala de tineret, pentru care a marcat şi patru goluri, iar acum aşteaptă o convocare şi la echipa mare. Amicalul cu Italia, care se va disputa pe 17 noiembrie, la Bologna, poate fi o ocazie foarte bună pentru debutul jucătorului care a mai evoluat pentru UTA, Gloria Bistriţa, CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş. El a venit de la ASA, iar Iordănescu spune că era dispus să-i plătească o parte din salariu. „Hora este un jucător pentru care s-au făcut eforturi. E o poveste cu puţin umor. Îmi aduc aminte o discuţie între mine şi Narcis care a avut un rol extrem de important în aducerea lui. După ce s-a aflat că există posibilitatea să-l aducem imediat Narcis m-a apelat, ne-am întâlnit, am discutat, am spus că mi-l doresc. Mi-a spus că sunt nişte pretenţii financiare cam mari. Am spus că sunt dispus să-i suport parte din salariu din buzunarul meu. Chiar am avut încredere în el şi mă bucur că a confirmat“, a declarat tehnicianul Edi Iordănescu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: