Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

  

Astăzi puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a demarat-o recent. Vă recomandăm să acceptaţi, pentru că beneficiile pot fi mari. Spre seară, mergeţi împreună cu partenerul de viaţă într-o vizită la rude, unde depănaţi amintiri.

Taur

Se întrevede o zi grea, dar aveţi suficientă energie şi faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Pe plan financiar nu staţi grozav, dar sunteţi hotărât să rezistaţi. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie.

Gemeni

Treceţi printr-un moment favorabil, în care puteţi să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi în afaceri. Este posibil să încheiaţi un contract important pentru viitor, dar trebuie să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei. Ca să evitaţi surprizele neplăcute, vă recomandăm să aveţi răbdare. Nu forţaţi lucrurile!

Rac

Sunteţi ambiţios şi decis să finalizaţi tot ce aţi început. Aveţi ocazia să câştigaţi foarte bine şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. După-amiaza, depănaţi amintiri. Vă sfătuim să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive.

Leu

Vă simţiţi plin de energie şi vă orientaţi către activităţi care presupun efort fizic. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fiţi invitat la o rudă mai în vârstă. Evitaţi discuţiile aprinse!

Fecioară

Colegii şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru gândurile frumoase şi ideile generoase. Aveţi de terminat o activitate migăloasa şi vă este greu să vă descurcaţi singur. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul unei femei mai în vârstă. Se pare că sunteţi nemulţumit de situaţia financiară. Aveţi puţină răbdare!

Balanţă

Sunteţi foarte bine dispus şi decideţi că este momentul să faceţi o investiţie pentru casă. După-amiaza s-ar putea să faceţi un drum care vă va trezi amintiri deosebit de plăcute. Vi se propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu încercaţi să obţineţi mai mult decât vi se cuvine!

Scorpion

Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele şi întâlnirile romantice. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor, dar încercaţi să fiţi mai pragmatic! Vă sfătuim să ascultaţi sfaturile unei rude mai în vârstă. Spre seară vă puteţi aştepta la o veste bună din partea unui prieten.

Săgetător

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie de afaceri şi să aveţi un succes deosebit. Singura condiţie este să aveţi răbdare şi să nu vă certaţi cu un partener de afaceri. După-amiaza sunteţi cuprins de reverii şi petreceţi clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă sfătuim să vă exprimaţi deschis sentimentele.

Capricorn

Persoana iubită vă dă o veste care vă determină să vă schimbaţi programul. După-amiaza aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană dispusă să vă ajute cu un împrumut. Vă recomandăm să nu luaţi decizii în grabă. Evitaţi orice fel de speculaţii!

Vărsător

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă şi să vă redresaţi situaţia financiară. S-ar putea să primiţi o moştenire sau un împrumut. Sunt favorizate investiţiile şi planurile de viitor. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Nu neglijaţi odihna!

Peşti

Este posibil să aveţi dificultăţi financiare, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji. În curând vă veţi descurca mai bine. Pe plan sentimental vă merge foarte bine şi parcurgeţi o perioadă favorabilă activităţilor artistice. Vă sfătuim să nu neglijaţi persoanele mai tinere din familie.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: