HOROSCOP

Berbec

Aveţi soluţii originale pentru orice problemă şi sunteţi apreciat de colegi şi de partenerul de viaţă. Profitaţi de acest context favorabil! Aveţi un randament deosebit şi puteţi finaliza tot ce aţi început.

Taur

Intervin mereu lucruri neprevăzute, aşa că vă sfătuim să nu vă faceţi un program foarte strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte în interes personal, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Gemeni

Aveţi tendinţa să vă enervaţi foarte uşor şi să reacţionaţi impulsiv faţă de cei din jur. Atenţie: riscaţi să jigniţi persoane apropiate! Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale.

Rac

Dimineaţa, s-ar putea să fiţi nervos din cauza unei discuţii în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceţi griji! După-amiaza, situaţia revine la normal. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Leu

Din cauza oboselii şi a nerăbdării, deveniţi irascibil şi nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. Ca să nu vă îndepărtaţi prietenii, vă recomandăm să vă stăpâniţi agresivitatea.

Fecioară

Sunteţi iritat şi nu este exclus să aveţi o reacţie dura faţă de partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă schimbaţi atitudinea dacă nu doriţi să ajungeţi la o ceartă în toată regula. Este indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi călătoriile.

Balanţă

Sunteţi excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperaţi, pentru că riscaţi să vă îndepărtaţi prietenii. După-amiază s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă din altă localitate. Spre seară vă regăsiţi calmul şi echilibrul.

Scorpion

Nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neaşteptate. S-ar putea să aveţi musafiri sau să fiţi invitat la rude. Cu această ocazie, este posibil să aflaţi informaţii de care aveaţi nevoie pentru a demara o afacere.

Săgetător

Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu şi în relaţiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervaţi din cauza unui eşec în afaceri.

Capricorn

Dimineaţa, o serie de evenimente neaşteptate vă împiedică să vă respectaţi programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiţi un eşec care să vă descurajeze.

Vărsător

Faptul că aţi investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit şi relaţiile cu cei din jur. Traversaţi o perioadă mai dificilă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toată lumea vă este împotriva.

Peşti

Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară vă poate face să neglijaţi planul sentimental. Nu este exclus să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Spre seară, sunt şanse să fiţi invitat la o petrecere. Nu căutaţi pretexte pentru a vă eschiva!

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: