HOROSCOP

Berbec

Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Dimineața, un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri și veți avea de câștigat dacă nu îl refuzați. Vă recomandăm să evitați orice fel de speculații.

Taur

Nu stați prea bine cu simțul practic. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu. Nu refuzați ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experiență vă sunt de mare folos pentru a lua o decizie importantă în relațiile sentimentale.

Gemeni

Dimineața este posibil să aveți mici dificultăți pe plan sentimental, dar le puteți rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteți dezamorsa o discuție pornită din nimic.

Rac

Se pare că intuiția nu prea vă ajută astăzi. Vă sfătuim să țineți cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniți-vă mai mult și căutați să vă destindeți! În cursul serii, primiți vizita unor prieteni de familie.

Leu

Dimineața s-ar putea să fiți acuzat de colegi că nu sunteți consecvent. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că astăzi aveți tendința să fiți impulsiv. După-amiaza primiți o importantă sumă de bani.

Fecioară

Dimineața aflați că o cunoștință s-a îmbolnăvit grav. Vă implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Balanţă

Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbați planurile pentru azi. Dacă vă roagă să îi ajutați cu ceva, vă sfătuim să nu îi refuzați. Spre seară, un prieten de familie vă dă o veste neplăcută.

Scorpion

Sunteți hotărât să rezolvați o problemă financiară care vă sâcăie de mai multă vreme. Dacă vi se propune să vă asociați într-o afacere, vă sfătuim să nu ezitați. Cu puțin efort și riscuri minime, puteți să redresați bugetul familiei destul de repede.

Săgetător

Intenționați să începeți o activitate nouă, dar vă lipsește simțul practic. Vă recomandăm să mai așteptați. S-ar putea să aveți mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceți griji! Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină.

Capricorn

Dimineața sunteți foarte sensibil și nu sunteți mulțumit de nimic. Încercați să depășiți această stare, pentru că poate să vă afecteze relațiile cu familia și prietenii!Spre seară, primiți vești de la o rudă din altă localitate, dacă nu cumva chiar vă vizitează.

Vărsător

Se pare că în sfârșit sunteți foarte inspirat în ceea ce privește relațiile sociale. Vă sfătuim să nu faceți investiții, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relațiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

Pești

S-ar putea să nu vă simțiți în formă și să nu puteți termina ce ați început. Nu este momentul să vă asumați noi responsabilități. După-amiaza sunteți invitat la o petrecere unde vă simțiți foarte bine alături de partenerul de viață și de prieteni.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: