HOROSCOP

Berbec

Începeți o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Este recomandabil să fiți conciliant în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață.

Taur

Aveți de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta.

Gemeni

Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteți respecta programul stabilit. Vă sfătuim să nu vă puneți mari speranțe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiți dezamăgit. Amânați deciziile importante și nu vă lăsați condus de impulsuri de moment

Rac

În cursul dimineții primiți vestea pe care o așteptați de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață vă reproșează că nu v-ați ales bine momentul pentru această deplasare.

Leu

Sunteți cam irascibil, din cauza stresului și a oboselii acumulate. Evitați discuțiile în contradictoriu! Sunteți predispus la unele probleme de sănătate și chiar la accidente. Vă sfătuim să evitați călătoriile lungi și întâlnirile de afaceri.

Fecioară

În cursul dimineții, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul pornește de la bani: se pare că nu vă înțelegeți în legătură cu o investiție. Vă sfătuim să evitați disputele și să căutați o soluție comună.

Balanţă

Deveniți impulsiv din cauza unor neînțelegeri cu șeful direct. Fiți prudent în afirmații! Vă sfătuim să vă stăpâniți nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață, altfel riscați să tensionați atmosfera din familie.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație din vina dumneavoastră. Dacă totuși sunteți nevoit să conduceți, fiți cât mai atent, nu vă grăbiți și verificați starea tehnică a mașinii.

Săgetător

Un membru al familiei nu își respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să dați dovadă de mai multă flexibilitate în relațiile cu prietenii și familia.

Capricorn

S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeți la provocări! În scurt timp, situația se va lămuri și totul va reveni la normal. După-amiaza primiți o sumă de bani neașteptată.

Vărsător

Partenerul de viață vă face reproșuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață.

Pești

Pe plan profesional, eforturile susținute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit.Vă sfătuim să amânați întâlnirile cu prietenii și să evitați deplasările cu autoturismul.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: