HOROSCOP

Berbec

Barometrul dumneavoastră afectiv va atinge limita superioară. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă petrece timpul liber în compania fiinţei iubite, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi într-o oarecare măsură.

Taur

În această zi veţi avea parte de multă muncă şi de stres. Vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse şi vă veţi izbi de tot felul de obstacole. Din fericire, perseverenţa de care dispuneţi vă va ajuta să vă descurcaţi.


Gemeni

Ar fi bine să vă puneţi în ordine priorităţile şi să nu vă ocupaţi de mai multe probleme odată. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi foarte mare în această zi, mai ales că şi dumneavoastră sunteţi ceva mai sensibil, chiar mai romantic.
 
Rac

Situaţia dumneavoastră sentimentală se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă veţi da dovadă de un plus de înţelegere. Este posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va entuziasma din punct de vedere afectiv.

Leu

Nu duceţi lipsă de energie, dar nu puteţi să faceţi nimic. Ar fi bine să nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată, căci nu veţi reuşi decât să vă accentuaţi starea de agitaţie care vă caracterizează în ultimul timp.

Fecioară

La slujbă este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul dintre proiectele dumneavoastră mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcţie.

Balanţă

Relaţia cu partenerul de suflet nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa dumneavoastră sentimentală.

Scorpion

La serviciu aţi putea face unele mici schimbări care vă vor ajuta să fiţi mai eficient. N-ar fi exclus nici să vi se doteze biroul cu tehnică modernă. Relaţia cu superiorii ierarhici se va dovedi dificilă deoarece aceştia vor părea că nu observă eforturile pe care le faceţi.

Săgetător

Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. Este o perioadă bună pentru a vă consolida relaţia de dragoste. Timpul pe care îl veţi petrece împreună cu fiinţa iubită vă va da ocazia amândurora să îmbinaţi plăcutul cu utilul.

Capricorn

În familie vor fi câteva evenimente care vă vor absorbi toate gândurile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar rudele apropiate se vor dovedi mai conservatoare. 

Vărsător

O persoană cu funcţie vă va aduce la cunoştinţă o veste care vă va pune pe gânduri. Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită. Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, ceea ce vă va împiedica să realizaţi ce v-aţi propus.

Peşti

Sunteţi dinamic şi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, care să vă incite şi să vă dea ocazia să vă puneţi ideile în practică. Din păcate, aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi asta poate genera stres şi oboseală.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: