HOROSCOP

Berbec
Dacă doriţi să plecaţi la drum, este bine să ştiţi că şansa este de partea dumneavoastră, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora.

Taur

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu rudele vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dumneavoastră.


Gemeni

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie.

Rac

Dări de seamă, decizii şi, nu în ultimul rând, călătoriile de studii, toate vă vor da de furcă. Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, sunteți cam împrăştiat, aşa că este cazul să fiţi prudent în luarea deciziilor.

Leu

Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva, care vă va fi de un real folos, în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care daţi dovadă nu va trece neobservată.

Fecioară

Relaţiile dumneavoastră cu colaboratorii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, veţi primi o aprobare sau actele de călătorie.

Balanţă

Este foarte posibil să primiţi veşti de la cunoştinţele aflate pe alte meleaguri. În cazul în care sunteţi implicat în afaceri cu persoane străine, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele.

Scorpion

În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu vă grăbiţi. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp.

Săgetător

La serviciu veţi avea o mică realizare; este posibil să faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie. De asemenea, este posibil să demaraţi o activitate care vă va entuziasma şi vă va da posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile.
 

Capricorn

Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La slujbă va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce vă poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental există toate condiţiile pentru a avea o reuşită.


Peşti

Eforturile pe care va trebui să le faceţi vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: