Horoscop

BERBEC

Conjuncţia Lunii cu Marte predispune la stări de tensiune si iritare. Din cauza impulsivităţii crescute, disputele mărunte pot degenera cu uşurinţă in certuri serioase. Păstraţi-vă calmul si încercaţi sa nu va implicaţi in dispute, ca sa nu faceţi gesturi pe care le-aţi putea regreta mai târziu.

TAUR

Începeţi o activitate de pe urma căreia veţi câştiga bine. Dar, pentru ca succesul sa fie deplin, va recomandam sa va temperaţi spiritul critic. Păstraţi-vă calmul in discuţiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!. Spre seara, s-ar putea sa aflaţi de la un prieten ca o cunoştinţa a avut un accident de circulaţie.

GEMENI

O ruda mai in vârsta nu-si respecta promisiunea de a va împrumuta o suma de bani. Nu este cazul sa-i faceţi reproşuri. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur! Astăzi puteţi sa ţineţi cont de intuiţie.

RAC

In sfârşit, şefii încep sa va aprecieze eforturile din ultima perioada. S-ar putea ca atmosfera tensionata din jur sa va încurce planurile de afirmare in societate. Va sfătuim sa evitaţi întâlnirile cu prietenii, petrecerile si deplasările cu maşina.

LEU

Dimineaţa s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproşeze ca aţi cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea! Va sfătuim sa evitaţi discuţiile in contradictoriu cu o femeie. Ar fi bine sa acordaţi mai multă atenţie familiei si, in special, partenerului de viaţă.

BALANŢĂ

Va sfătuim sa evitaţi drumurile cu maşina. Exista pericolul sa faceţi un accident de circulaţie. Oricum, fiţi mai prudent decât de obicei! In privinţa afacerilor, ar fi bine sa nu riscaţi nimic si sa evitaţi speculaţiile.

SCORPION

S-ar putea sa fiţi tensionat si irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveţi mult de lucru si va enervează ca nu va sprijină nimeni. Aveţi grija să nu faceţi afirmaţii pe care le puteţi regreta mai târziu. După-amiaza este posibil sa aflaţi ca un cunoscut a suferit un accident de circulaţie.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa aveţi o controversa cu seful direct si sa reacţionaţi impulsiv. Va sfătuim sa fiţi prudent. Ar fi bine sa va odihniţi mai mult. Sunteţi la un pas de extenuare.

CAPRICORN

Dimineaţa aflaţi ca trebuie sa plecaţi intr-o călătorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viata sa va reproşeze ca nu v-aţi ales bine momentul, determinându-vă sa amânaţi călătoria. Va sfătuim sa nu puneţi mereu afacerile pe primul plan. Acordaţi mai multa atenţie familiei!

VĂRSĂTOR

O dispută cu şefii s-ar putea sa se soldeze cu anularea unei delegaţii in care trebuia sa plecaţi zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea sa resimţiţi o stare accentuata de tensiune. Va sfătuim sa evitaţi discuţiile in contradictoriu, pentru ca riscaţi sa aveţi probleme cu sănătatea si chiar accidente.

PEŞTI

Va irita problemele care apar din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzaţi comunicarea! Sunt şanse sa ajungeţi la un punct de vedere comun.  Ar fi bine sa ascultaţi sfaturile celorlalţi si sa fiţi mai maleabil. Acordaţi mai multa atenţie partenerului de viata!

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: