Horoscop

BERBEC

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru ca puteţi întâmpina dificultăţi. Aveţi de făcut mai multe drumuri care vă încurca planurile. Ar fi bine sa va limitaţi la activităţi simple, care nu risca să vă dea bătăi de cap.

TAUR

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât pentru casa, cat si in afaceri. Va descurcaţi excelent, pentru ca sunteţi intr-o formă de zile mari. Dificultăţi puteţi avea doar pe plan financiar, insa mici şi, oricum, va ajută un prieten. Va sfătuim sa evitaţi speculaţiile.

GEMENI

Dimineaţa s-ar putea să rataţi o întâlnire importanta şi să vă enervaţi. Păstraţi-vă calmul, daca nu vreţi să ajungeţi într-o situaţie neplăcută! Ar fi bine să vă concentraţi la ce aveţi de terminat si sa nu refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă. Spre seara, in mijlocul familiei, uitaţi de toate problemele.

RAC

Sunteţi pus pe treaba şi vreţi sa rezolvaţi mai multe probleme in acelaşi timp. Nerăbdarea va face să deveniţi agitat. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile. Nu vă amestecaţi in problemele altora!

LEU

S-ar putea sa va certaţi cu partenerul de viata din cauza banilor. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Vă sfătuim să nu faceţi eforturi mari. Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să fiţi mai optimist!

FECIOARĂ

Va enervaţi pentru ca nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri. Vă sfătuim sa amânaţi întâlnirile importante. Nu este exclus să faceţi vreo gafă. Spre seara, s-ar putea să vă viziteze o rudă.

BALANŢĂ

Deveniţi irascibil din cauza atmosferei tensionate. Evitaţi certurile, pentru ca se poate ajunge uşor la un scandal în toata regula! După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului de viaţă, să terminaţi o lucrare in casa, începută acum câteva zile. Nu încercaţi nici o speculaţie!

SCORPION

S-ar putea sa nu va ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să vă împrumute! După-amiază aveţi ocazia să începeţi o colaborare. Va recomandam să faceţi tot posibilul să nu o rataţi.

SĂGETĂTOR

Se pare ca sunteţi nervos din cauza unor neînţelegeri in familie. Vă sfătuim să fiţi mai flexibil. Spre seara, reuşiţi să vă calmaţi si sa vedeţi lucrurile altfel. Odihniţi-vă mai mult!

CAPRICORN

Aveţi impresia ca nu va înţelege nimeni si ca partenerul de viata nu va apreciază eforturile aşa cum s-ar cuveni. Fiţi prudent si diplomat, altfel riscaţi sa deterioraţi relaţiile! Un prieten va ajuta sa va clarificaţi sentimentele contradictorii si va reda încrederea in viitor. Seara primiţi o veste de la o ruda.

VĂRSĂTOR

Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viata. În ciuda faptului ca nu staţi prea bine cu banii, faceţi împreună proiecte îndrăzneţe. Evitaţi întâlnirile cu prietenii! Exista riscul să apară divergente care pot degenera intr-o cearta. Va sfătuim sa nu va uitaţi promisiunile.

PEȘTI

Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate in timp sa explodeze si sa va treziţi in mijlocul unui conflict. Vă sfătuim să nu mergeţi la petreceri sau in vizite. Aveţi nevoie de mai multă odihnă.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: