Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

BERBEC

Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece in jur şi vă ieşiţi uşor din fire. Vă sfătuim să nu exageraţi şi să vă controlaţi reacţiile. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubită!

TAUR

Se pare că astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun si aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiaza începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie in interes personal. Reuşiţi să vă liniştiţi abia spre seară.

GEMENI

Dimineaţa se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Va sfătuim să nu ii căutaţi nod in papura partenerului de viaţă. Ar fi bine sa ascultaţi o persoană mai in vârstă din familie, chiar daca nu vă convine ce spune.

RAC

S-ar putea sa fiţi neliniştit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul sa va faceţi probleme. După-amiaza, o rudă apropiată va împrumuta o suma importanta sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine. Va sfătuim să aveţi răbdare şi să vă ascultaţi intuiţia.

LEU

Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur si chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Va sfătuim să fiţi calm si prudent, ca sa evitaţi discuţiile inutile.

FECIOARĂ

Se pare ca acordaţi prea multa importanta unor probleme mărunte si că sunteţi tentat sa exageraţi. Încercaţi să vă detaşaţi! Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. Ar fi bine să vă relaxaţi. Dacă vi se oferă ocazia sa ieşiţi in aer liber împreună cu persoana iubită, nu ezitaţi!

BALANŢĂ

Faceţi câteva drumuri scurte, in care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, insa, ca partenerul de viaţă sa nu fie de acord sa cumpăraţi un obiect de valoare. Resimţiţi o stare de nervozitate accentuata si sunteţi tentat sa exageraţi. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile in contradictoriu si sa ţineţi cont de sfaturile unei celor apropiaţi.

SCORPION

Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afara de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus sa va certaţi cu cei din jur. Va sfătuim să vă stăpâniţi agresivitatea, ca să nu vă faceţi duşmani. După-amiază ar fi bine să staţi acasă, în mijlocul familiei.

SĂGETĂTOR

Aveţi tendinţa sa vă enervaţi fără motiv, ceea ce va poate pune in situaţii neplăcute. Vă recomandăm să evitaţi activităţile sociale si afacerile, pentru că aveţi prea puţine şanse de reuşită. Păstraţi-vă calmul!

CAPRICORN

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Va sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri in acelaşi timp, pentru ca riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutina şi nu refuzaţi ajutorul colegilor! Spre seară, aveţi musafiri care nu vă fac nici o plăcere.

VĂRSĂTOR

Un prieten va reda buna dispoziţie si optimismul propunându-va o colaborare. Va recomandam să terminaţi ce aţi început si sa nu neglijaţi problemele familiale. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului de viata! După-amiaza, s-ar putea sa aveţi o neînţelegere cu un vecin.

PEŞTI

Dimineaţa sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banala cu un coleg de serviciu poate sa degenereze intr-o cearta serioasa. Puteţi evita divergentele daca nu încercaţi sa va impuneţi punctul de vedere. Va sfătuim sa va amânaţi călătoriile de afaceri si întâlnirile cu prietenii. Evitaţi activităţile stresante!

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: